Bet365 Bonuskode

Vigtigt Basketbold Betting Markeder

20 marts 2019
par Otto Tikkanen

Spil ansvarligt | Kommercielt indhold | 18+

Så du kunne godt tænke dig at være én storspiller når det kommet til betting ved NBA, hva? Nå, men lad os bare sig at der er mere til det end bare at kende Lakers fra dine Clippers, hvis du vil være seriøs med at vinde. Det er rigtigt, det er tid til NBA og andre Basketbold betting 101!

[TDM]

Penge linje

Hvis du hører om ‘Penge Linjen’ i en basketbold betting kontekst og synes det er forvirrende, så er det nok fordi du er vant til europæisk sportsvæddemål terminologi. Vær ikke bekymret, det er virkelig ikke noget kompliceret ved Penge Linjen – det betyder bare matchvinder.

Dens brug er ikke begrænset til NBA betting eller basketbold betting; i virkeligheden er det et almindeligt udtryk, der anvendes når man spiller på andre traditionelt nordamerikanske sportsgrene som ishockey, baseball eller også amerikansk fodbold. Du kan ikke oddse på uafgjort i Penge linje betting spillet, så dine odds forbliver hvis spillet går i overtid.

Du kan oddse på resultatet af en enkelt kamp, ​​hvis du ønsker det, selvom oddsene ofte er små, især hvis du holder med favoritterne. Ved odds der er lavere end lige (2.0) risikerer du flere penge, end du står til at vinde. Det betyder ikke, at det aldrig er en god idé at satse på favoritter, det er bare noget at huske på.

En anden mulighed er at kombinere flere penge linjer i en akkumulator, eller som de siger Nordamerika, en parlay-indsats. Selvom at det er mere udfordrende at korrekt forudsige udfaldet af flere kampe, gør de potentielle belønninger umagen værd at prøve denne slags odds, når du har en god følelse om flere kampe.

Mens du lærer at oddse på NBA, vil du opdage hvilke der er dine yndlings hold at vælge imellem i NBA over tid.

Basketball Bane - Golden State Warriors

Spredt

I tilfælde af uoverensstemmelser i basketbold betting, hvor en basketbold side er favoriseret, kan du finde mere værdi i at oddse på point spredningen, hvilket svarer til et handicap bet på rugby eller fodbold (fodbold).

Den vigtige point spredning er etableret i opbygningen af ​​et spil og repræsenterer en satsning der er relativt tæt på et 50/50 skud. Som du kan se i dette NBA-spil eksempel, starter Cleveland Cavaliers med et 9-punkts handicap i deres kamp mod Orlando Magic.

Oddsene på begge sider er 10/11, hvilket er tæt på lige penge, selvom det stadig er odds-on, så kan du ikke holde med begge resultater og sikre en fortjeneste. Lad os se, hvordan point spredt marked ville være afgjort efter udfaldet af selve spillet:

Oddsene på begge sider er 10/11, hvilket er tæt på lige penge, selvom det stadig er odds-on, så kan du ikke holde med begge resultater og sikre en fortjeneste. Lad os se, hvordan point spredt marked ville være afgjort efter udfaldet af selve spillet:

Spil resultatOrlando Magic +9.0 odds afgjortCleveland Cavaliers -9.0 odds afgjort
Magic vinder eller Cavaliers vinder med mindre end 9 pointVUNDET TABT
Cavaliers vinder med præcist 9 pointPUSHPUSH
Cavaliers vinder med mere end 9 pointTABT VUNDET
Point

Jo større den opfattede forskel i niveau mellem de to hold, desto højere er pointene handicap modtaget af det favorit holdet. I nogle tilfælde taler vi så lavt som et eller to point, men det er også almindeligt at se tocifrede handicap, når et hold er klart overlegen.

Nogle gange bruges en halv point-enhed i punkt spredningen, hvilket eliminerer muligheden for et push. Nogle sportsbøger tilbyder ekstra handicap linjer, hvilket giver dig større valg om det odds, du ønsker at sætte.

Point spredningen er en spændende måde at oddse på NBA som, når man spiller på favoritten, at vinde spillet er ikke nok. Selv hvis dit hold har føringen, vil du juble dem for at komme så langt foran som muligt og dække spredningen. Det potentielle afkast er også højere i forhold til penge linjen, i tilfælde af favorithold.

Totale Point

Samlede point svarer til point spredningen i, at det er et to-resultat marked med tæt på 50/50 muligheder. En point linje er indstillet og spillere kan satse på de samlede point i spillet er enten over eller under dette beløb.

For en gennemsnitlig NBA kamp er de samlede point over / under linjen mellem 195 og 220 point, afhængigt af hvor høj scoring de oddsmakers mener, at spillet sandsynligvis vil være. Det er et stort udvalg, så selvfølgelig går der en masse tanker og beregninger går ind i processen om at skabe markedet.

Andre basketbold konkurrencer kan variere, da de har nogle forskellige regler, som påvirker antallet af scorede point, især spillængden. Vi vil se nærmere på disse forskelle senere, når vi er færdige med, hvordan man kan satse på NBA fuldt ud.

Alternative spil resultater er også ofte tilgængelige ved nogle bookmakere, så du kan justere din linje, så den passer til dig bedst. Hvis det lyder som om vi gentager os fra det foregående afsnit, så er det fordi at det er rigtigt. Dækningen af ​​basketbold betting varierer betydeligt fra en bookmaker til en anden. Nogle giver det det fulde arbejde, mens andre er tilfredse med at tilbyde bare de grundlæggende markeder.

Basketbold

Vinderspil

Ligesom med enhver større sports konkurrence, kan du oddse på NBA’s fremtidige markeder. Betting åbner et godt stykke tid før pre sæson og er åben hele sæsonen, helt igennem til finalen.

Den mest oplagte og letforståelig slags vinderspil odds relateres til vinderen af mesterskaberne eller turneringen. Det giver dig en ekstra grund til at følge dit valgte holds fremskridt, især hvis de gør det godt fra start og begynder at se ud som stærke modstandere.

Ulempen? Du er nødt til at lægge dine penge i det øjeblik du placerer dit odds, og du modtager kun gevinster, når det er blevet afgjort. Afhængigt af længden af ​​den konkurrence du har oddset på, kan det være en lang ventetid!

I starten af ​​sæsonen er det svært at forudsige, hvordan man kan oddse på NBA’s direkte markeder. Det er ikke altid nemt at se hvordan holdene vil klare sig, hvilket betyder at der er længere odds til rådighed. Du kunne vælge flere valg og stadig garantere et overskud, hvis en af ​​dem vinder.

Alternative vinderspil omfatter MVP-prisen og odds på vinderen af ​​en division eller gruppe, som er nemmere at forudsige, da der er et mindre udvalg af hold.

Basketbold betting strategier

nu kender du de vigtigste muligheder for basketbold betting i NBA og hvordan man kan oddse på NBA, her er nogle få venlige tips til at optimere din succes. Enhver, der ønsker at vinde penge på basketbold skal vær godt forberedt på at give dem selv den bedste mulighed.

Vær opmærksom på statistikken

Amerikansk sport har længe lagt stor vægt på at holde detaljerede statistikker, noget som kun har vokset i europæisk fodbold i løbet af det sidste årti eller deromkring. Som sådan kan du finde masser af information online for at finde værdi i basketbold betting i NBA markeder, uanset om det er på én spiller eller hold ydeevne.

Vælg et favorit marked

Som vi nævnte ovenfor er der nogle få muligheder for at oddse på NBA: penge linje, point spredning og samlede point. Nogle gange er det lettere at få en fornemmelse for én af ​​disse end at forsøge at være en specialist på alle områder.

Et godt udgangspunkt er at tjekke statistikker vedrørende det pågældende marked. Så start enten odds med små indsatser eller endda bare registrere dine forudsigelser, hvis du ikke føler dig klar til at lægge penge endnu. I begge tilfælde vil du se, hvordan dine forudsigelser stabler op imod virkeligheden. Hvis du er konsekvent i stand til at foretage korrekte forudsigelser på et marked, kan det være, at du har en fordel for denne type betting.

Glem ikke hjemme fordel

Ligesom i mange sportslige ligaer, er det en fordel at spille hjemme, hvilket kan gøre en forskel i basketbold betting med NBA. Tag Denver Nuggets som et eksempel. Der er en grund Denver er kendt som “Mile-High City “, fordi den har en højde på 1.600 meter. Akklimatisering til den højde er ikke nem opgave for besøgende hold, hvilket betyder, at nuggets har et uforholdsmæssigt stærkt hjemme journal, selv imod formodentlig stærkere hold.

Hvis du ikke allerede vidste det, er besøgs hold først opført i NBA-skemaet og i betting markeder på de fleste sportsbøger. Bliv ikke forvirret over dette og dobbelt check, hvis sportsbook lister holdene omvendt – det har sket før.

Få de bedste odds

Hvis du er seriøs med at oddse, skal dette blive naturligt for dig. Selv en lille forskel i odds gør en forskel i det lange løb, så du bør altid sørge for at få de bedste odds tilgængelig på dit foretrukne valg.

Forskning på de bedste bookmakere til basketbold betting vil give dig en indikation af, hvor man skal satse. Det hjælper at få et par forskellige konti åbne og fylde op med en lille mængde kontanter, så du er klar at komme videre før oddsene forsvinder. Det vil helt sikkert gøre en forskel i dine langsigtede resultater når man spiller på NBA.

Selvfølgelig kan du det være at du leder efter lidt sjov og ikke er foruroliget over oddsene, hvilket er helt fint og i orden, det er jo op til dig selv. I så fald skal du bare vælge den bookmaker du nyder at spille med mest og sørg for at de tilbyder den slags marked du ønsker at oddse på.

Kamp

Alternative basketbold konkurrencer at satse på

Det er ingen hemmelighed at, NBA er den største basketbold liga i verden, medmindre du har gemt dig under en sten i det meste af dit liv! Men det er langt fra det eneste basketbold event du kan oddse på. Der er mange arrangementer spillet under FIBA’s​​ (International Basketball Federation) regler også.

Interessant nok er NBA-reglerne forskellige på flere måder end dem, der er indført af FIBA. Et par eksempler omfatter:

  • Bane størrelse
  • Kamp længde
  • Spiller fejlgrænse

Lad os se på de bedste konkurrencer at oddse i basketbold betting på udover NBA.

Olympiske lege & Verdensmesterskab

Disse nationale turneringer er frem for alt en chance for at se stjernerne i NBA forenet til at repræsentere deres land, end at spille mod hinanden som de plejer at gøre. Lige siden Drømmeholdet stormede til guld til Olympiske lege i Barcelona i 1992, har der været særlig stor hype om USA’s hold deltager i internationale turneringer.

Mens USA ofte dominerer ved OL-turneringer og VM-turneringer, har der har været lejligheder, hvor de har undladt at leve op til hypen, især i begyndelsen af ​​2000’erne hvor de gik fra 2002 til 2006 uden at vinde én titel.

En anden grund til at være forsigtig ved indsatser på disse turneringer er, at NBA-holdene nogle gange er tilbageholdende med at lade deres bedste spillere deltage, fordi de er bange for at de kommer til skade. Som du kan forestille dig, har det en stor indflydelse på holdets chancer for at vinde.

Europa League & Europa Cup

Lidt tættere på hjemmet, Europa er også vært for nogle fine basketbold klubber og spillere. EuroLeague er tilsvarende basketbold af ​​Champions League, med kontinentets bedste klubber kæmper de for titlen.

Der er færre Europa League kampe end i en NBA sæson, i betragtning af at klubberne også konkurrerer i deres egen nationale liga. Europa League-formatet har ændret sig flere gange gennem årene med en 16-holdig regulær sæson introduceret i 2016-2017.

OK, så Europa League får ikke så meget medieopmærksomhed som NBA, men du kan stadig finde tv-stationer i de fleste lande, der sender det. Nogle bookmakere lever også live-kampe gratis, så længe du har penge eller et åbent odds på din konto. En stor fordel er at spillene er screenet på en rimelig tid, end i midten af ​​natten som NBA, på grund af tidens forskellen. Det gør det nemmere at følge handlingen og oddse i spil mens du ser.

Selvom det er en anden tier konkurrence, vokser Europa Cup også i kvalitet og eksponering hvert år. Vinderne kvalificerer sig automatisk til den følgende sæson Europa League.

  • Satse med bet365

+18 Spil ansvarligt! ludomani stopspillet rofus