Bet365 Bonuskode

Sådan fungerer combi satsning med Bet365

Bet365 - Regler og vilkår gælder : Betting | Casino | Poker | Spil ansvarligt | Kommercielt indhold | 18+

Combi satsning er helt sikker den type væddemål jeg fortrækker frem for alle andre. Det er en type væddemål, hvor du kan vinde rigtig gode penge, uden du behøver satse på den største underdog, og du behøver heller ikke at satse et særlig stort beløb.

I denne guide vil jeg lære dig hvordan du laver en Bet365 combi satsning, så du kan begynde at få en god indtjening, og uden at satse særlig mange penge. Derudover får du også nyttige tips til hvordan du laver den bedste Bet365 combi satsning, og samtidig kommer uden om de typiske problemer der ofte ses hos andre spillesider.

bet365-bonuskode

Hvad er en combi satsning?

Før du kan begynde at spille med Bet365 combi satsning, bør du naturligvis vide hvad det er. En combi satsning er en type væddemål, hvor spillerne kan spille på flere hold eller andre events i det samme væddemål. Hvis du for eksempel tror at både Brøndby IF og AC Horsens ville vinde på et tidspunkt i løbet af den samme superliga, kan du ved brug af Bet365 combi satsning altså spille på begge hold.

I denne forbindelse er det dog vigtigt at understrege, at alle hold du spiller på i en Bet365 combi satsning skal vinde, for at du rent faktisk vinder væddemålet. Selv hvis kun det ene af de hold du spiller på ender med at tabe, er hele spillet tabt, og de penge du satsede er således også tabt. I guide til Bet365 combi satsning, vil vi give dig nogen tips til hvordan du får mest ud af dine Bet365 odds.

Det der i høj grad gør en Bet365 combi satsning interessant er de stigende udbetalinger. Bet365 combi satsning gør dine odds højere, jo flere hold og teams du putter på. Det gør væddemålet mere risikabelt, ,em også mulighed for stor gevinst med de høje Bet365 odds. Er du villig til at løbe risikoen, har du chancen for at opleve en stor gevinst meget pludseligt. Dette gør at combi satsning ofte er et forsøg værd.

Derudover er det værd at nævne, at når ét af de hold eller teams du spiller på ender med at have samme chance for at vinde, og samme Bet365 odds, vil antallet af hold eller teams i din combi satsning blive reduceret med en. Det gør at du kan færdiggøre dit væddemål, og få glæde af de øvrige Bet365 odds.

Hvis du for eksempel har satset på tre fodboldhold, men et af dem får samme chance for at vinde som modstanderen, vil du stadig kunne fuldføre dit væddemål uden at tabe dine penge på det hold der er væk. Selvom dette ganske vist giver en lavere gevinst, på grund af lavere Bet365 odds, er det er trods alt bedre end at tabe pengene.

bet365 acca betting

Sådan laver du en combi satsning

Du vil blive overrasket over hvor let det er, når du skal lave en combi satsning. Det er meget nemt, og det hele går som en leg, ligesom når bevæger dig rundt på resten af Bet365 hjemmeside. Dette er netop grunden til at jeg fortrækker at spille på Bet365, når jeg skal spille combi satsning, i forhold andre lignende spillesider, hvor det tit er sværere at lave disse mere komplicerede satsninger.

Det eneste du skal gøre for at lave en Bet365 combi satsning, er at vælge præcis de hold, du ønsker skal være med i din satsning. Derefter kan du scrolle ned, hvor du kan se mulighederne for flere væddemål, såfremt du er interesserede i disse. Se også dine Bet365 odds.

For at placere din satsning skal du blot vælge multispil muligheden, der kombinerer alle dine valg i ét samlet væddemål. Herefter kan du indtaste hvor meget du satser, samt dine Bet365 odds. Når du først har valgt de hold du ønsker at spille på, hvilken type spil du ønsker samt hvor meget du satser, kan du færdiggøre væddemålet ved at trykke på placer væddemål nederst på din combi satsning.

Når du vælger combi satsning fra menuen med multivæddemål, kan du se hvilke Bet365 odds denne combi satsning har før dine matches starter. På dette tidspunkt kan du altså indtaste hvor meget du ønsker at satste, og derefter se hvor meget du kan vinde, hvis din combi satsning er succesfuld med hvert eneste team eller hold du har satset på. Dette er fordi at Bet365 ganger din indsats op med de Bet365 odds der er gældende i forhold til at afgøre din potentielle gevinst.

Acca-Offer bet365

Bet365 combi satsning tips

For som mig, der har lavet adskillige ambitiøse combi satsninger, så ved jeg om nogen, at der er visse faldgrupper man skal undgå, når du laver en Bet365 combi satsning. At putte alt for mange hold på din combisatsning er den største faldgruppe. Selvom det er fristende at kunne få en kæmpe gevinst, bliver dine Bet365 odds højere og chancen for at vinde derved mindre, når du bliver ved med at tilføje teams på din satsning.

Det er i denne forbindelse også værd at nævne, at du bør holde dig til hvad du ved, når du laver Bet365 combi satsninger. At satse på flere hold til et stort sportsevent, er en hurtig måde at få muligheden for store gevinster med høje Bet365 odds, men dine chancer for at vinde bliver uundgåeligt mindre, ved at du på denne måde bevæger dig udenfor din egen komfortzone, og derved ikke holder dig til det du ved med sikkerhed.

Endelig bør det nævnes, at du aldrig bør satse alt for meget på en combi satsning. Denne former for satsning skal være sjove væddemål, som samtidig giver dig mulighed for at vinde rigtig mange penge. Denne type væddemål er heller ikke egnede til at du satser store dele af dine penge, da der ikke er noget mønster i vinderne for dem der satser (inklusiv mig selv). Det er takket være deres høje odds og evne til at blive en succes uden problemer, hvilket jo normalt er så svært grundet ting som skader og tilfældige variationer i blandt holdene.

I stedet bør du holde dig til mindre satsninger, når du spiller Bet365 combi satsning, og dermed lade dine Bet365 odds føre dig til den gevinst du nu engang ønsker. Selvom du ærger dig selv gul og grøn, hvis du vinder, så er det en meget bedre følelse end at blive revet med af en stemning blot for at miste en masse penge.

Alt i alt er det ret simpelt at placer en Bet365 combi satsning. Alt hvad jeg skulle, var at vælge alle de teams som jeg ønskede at spille på, samt vælge hvor meget jeg ville satste, og så gjorde Bet365 resten. Derfra var det eneste jeg skulle blot at se alle holdene i min combi satsning spille deres spil.

Sådan fungerer combi satsning med Bet365
Rate this post

+18 Spil ansvarligt! ludomani