Bet365 Bonuskode

Sådan fungerer combi satsning med Bet365

10 august 2018
par Hendrikje Joksch

Bet365 - Regler og vilkår gælder : Betting | Casino | Poker | Spil ansvarligt | Kommercielt indhold | 18+

Combi satsning er en type væddemål, hvor du kan vinde rigtig gode penge, uden du behøver satse på den største underdog eller satse et særlig stort beløb. I denne guide vil jeg lære dig, hvordan du laver en bet365 combi satsning. Derudover får du også nyttige tips til hvordan du laver den bedste bet365 combi satsning, og samtidig undgår de typiske problemer, der ofte ses hos andre spillesider.

Reklamelink | +18 år | Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365 | Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling | Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder | Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder | StopSpillet: 70222825 | Selvudlukkelse via ROFUS.nu | Bonuskoden BETMAX365 kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde.

 
bet365-bonuskode

Hvad er en bet365 combi satsning?

Før du kan begynde at spille med bet365 combi satsning, bør du naturligvis vide hvad det er. En combi satsning er en type væddemål, du spiller på mere end én kamp eller begivenhed på samme kupon. Hvis du for eksempel tror at både Brøndby IF og AC Horsens vinder, så kan du ved med en bet365 combi satsning altså spille på begge hold.

Det betyder, at odds på de to kampe ganges. Så hvis du spiller på Brøndby til odds 1,50 og Horsens til odds 2,00, så vinder du altså 3 x indsatsen (1,5 x 2). Det er selvfølgeligt vigtigt at understrege, at alle hold, du spiller på i en Bet365 combi satsning, skal vinde, for at du vinder væddemålet. Det er den naturlige ulempe ved at gå efter de højere odds.

I denne guide til Bet365 combi satsning, vil vi give dig nogen tips til hvordan du får mest ud af dine Bet365 odds.

Det, der i høj grad gør en Bet365 combi satsning interessant, er de stigende udbetalinger. Bet365 combi satsning gør dine odds højere, jo flere hold og teams du putter på. Det gør altså væddemålet mere risikabelt, men giver også mulighed for markant større gevinster med de høje bet365 odds.

Sådan laver du en combi satsning

Det er en smal sag at lave en bet365 combi satsning. bet365′ hjemmeside er i det hele taget kendt for at være ret brugervenlig, og det samme gør sig gældende, når du laver en bet365 combi satsning.

Det eneste, du skal gøre for at lave en Bet365 combi satsning, er at vælge præcis de hold, du ønsker skal være med i din satsning. Derefter kan du scrolle ned, hvor du kan se mulighederne for flere væddemål, og dit akkumulerede odds.

For at placere din satsning skal du blot vælge multispil muligheden, der kombinerer alle dine valg i ét samlet væddemål. Herefter kan du indtaste, hvor meget du vil satse. Når du først har valgt de hold, du ønsker at spille på, hvilken type spil, du ønsker, samt hvor meget du satser, kan du færdiggøre væddemålet ved at trykke på “placer væddemål” nederst på din combi satsning.

Her vil det naturligvis også fremgå, hvad din potentielle gevinst er, og så er der kun tilbage at læse sig tilbage og krydse fingre.

Bet365 combi satsning tips

Der er visse faldgruber man skal undgå, når du laver en bet365 combi satsning. At putte alt for mange hold på din combisatsning er den faldgrube, som jeg vil vove at påstå, at flest falder i. Selvom det er fristende at kunne få en kæmpe gevinst, falder chancen for at vinde ofte så meget mere, når du bliver ved med at tilføje teams på din satsning.

Det er i denne forbindelse også værd at nævne, at du bør holde dig til, hvad du ved, når du laver bet365 combi satsninger. Mange spiller på kombier mest for sjov og kan derfor have en tendens til at spille på markeder, de ikke rigtig kender. Uanset om du spiller for sjov eller for alvor, bør du altid lave dine lektier og holde dig til få markeder, som du kender godt i stedet for at skyde i blinde.

Endelig bør det nævnes, at du aldrig bør satse alt for meget på en combi satsning. Denne former for satsning skal som sagt primært ses som sjove væddemål, som samtidig giver dig mulighed for at vinde rigtig mange penge, hvis alt går op i en højere enhed. Denne type væddemål er altså ikke egnede til at du satser store dele af dine penge.

I stedet bør du holde dig til mindre satsninger, når du spiller bet365 combi satsning, og i stedet håbe på, at de høje odds kan drive gevinsten op.

Vil du læse mere? Så læs vores gennemgang af de bedste betting sider i Danmark.

  • Satse med bet365

+18 Spil ansvarligt! ludomani stopspillet rofus