Bet365 Bonuskode

Guide til Bet365 mobil app: En anmeldelse og hvordan man bruger appen

10 oktober 2018
par Hendrikje Joksch

Bet365 - Regler og vilkår gælder : Betting | Casino | Poker | Spil ansvarligt | Kommercielt indhold | 18+

Jeg elsker at kunne spille når jeg er på farten, så jeg ikke gå glip af noget spændende, men kan placere væddemål fra min android telefon, selvom jeg har travlt ikke lige kan sidde ved computeren på Bet365 dk.

Heldigvis kan jeg gøre dette med Bet365 mobil app, da den har en nem brugerflade og alle muligheder fra websiden Bet365 dk samlet, så det er nemt og sjove at bruge min mobil til at spille med. I denne anmeldelse af android mobil Bet365 appen gennemgår jeg hvad der gør appen super smart, og hvorfor den er værd at bruge tid på. 

Bet365 mobil app[TDM]

Bet365 mobil app brugerflade

En af de klassiske irritationsmomenter ved at bruge sin android mobil til at spille på, er at brugerfladen er for lille eller bare rigtig svær at navigere rundt på. Når det kommer til mobil Bet365 appen, er dette dog langt fra tilfældet. Appen er meget nem at bruge i android, så det ikke føles som en dårligere oplevelse, selvom mobilen har en mindre skærm end computeren, når man bruger Bet365 dk.

Når du skal bruge mobil Bet365 app på android, kan du nemt finde menuen på venstre side frem. Du kan vælge mellem alle slags spil man kan finde på Bet365 dk ved blot at scrolle gennem listen. På den måde kom jeg fra den ene sportsgren til den anden, og kunne på et øjeblik skifte fra amerikansk fodbold til volleyball på min android telefon.

 

På venstre side i toppen af menuen var der en række knapper, der fik mig fra den ene side til den anden i Bet365 mobil appen på min android telefon. Blot ved at trykke en enkelt gang på skærmen kom jeg fra oversigten til sportsgrene, til live-play siden og til promotions.

Da jeg så på hvordan man placerede et væddemål i Bet365 mobil app til andriod, kunne jeg vælge et marked og herefter gå ind i ”mine væddemål”. Her kan se alle mine væddemål samlet. Denne android mobil Bet365 app anmeldelse giver appen topkarakterer for at være nem at bruge og navigere i.

Reklamelink | +18 år | Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365 | Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling | Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder | Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder | StopSpillet: 70222825 | Selvudlukkelse via ROFUS.nu | Bonuskoden BETMAX365 kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde.

 

Live streaming i Bet365 mobil app

At kunne live streame direkte via appen, er muligvis mit yndlings feature ved denne mobil Bet365 app. Det har ofte været frustrerende at skifte frem og tilbage mellem en streamingside og en side som Bet365 dk, især hvis du vil placere væddemål live, og dermed går glip af de bedste chancer på grund af spildtiden ved at skifte mellem forskellige apps. I mobil Bet365 er der ikke dette problem, da du i samme andriod app kan se live streaming og placere dine væddemål.

Ved at bruge ”spiller nu” siden i mobil Bet365 appen, kunne jeg se hvilke events og spil der foregik på dette tidspunkt. Der var en stor gul knap med teksten ”SE NU” på mulige matches i live streaming. Det viste tydeligt, at jeg kunne live streame dette spil eller event gennem Bet 365 mobil app. Når jeg trykkede på knappen, begyndte kampen at spille i god video kvalitet, alt i mens live odds for dte match var synlige lige under videoen på skærmen.

Det bedste ved Bet365 mobil appen må være ægteskabet mellem live streaming og muligheden for at indgå væddemål, så du ikke behøver at skifte mellem apps. Faktisk behøver du overhovedet ikke at flytte dig rundt inde i Android appen, hvis du ønsker at se kampen og placere live væddemål i det spil du ser live. Det er noget helt nyt som vi ser fra Bet365 dk, og derfor får de endnu engang topkarakterer i denne del af android mobil Bet365 anmeldelsen

For at benytte mulighederne for live streaming på Bet365 mobil app på android, skal du blot sikre dig at du har penge indsat på din konto, eller har placeret et væddemål indenfor de seneste 24 timer. Vær også opmærksom på at der er visse geografiske begrænsninger.

Bemærk: Venligst, at denne tjeneste ikke er tilgængelig i alle lande.

Live betting i mobil Bet365 app til andriod

Der er endnu en omgang ros til Bet365 dk, når det kommer til oplevelsen af selve det at placere væddemål i appen. Udover mulighederne for live streaming af langt de fleste kampe, så var jeg vild med at der var live visuelle data til hvert spil med mulighed for live betting – endda også i visse tilfælde, hvor der ikke var mulighed for live streaming. Det var en virkelig god måde at holde øje med statistik og andet nyttig information, og helt uden man behøver at gå ud af mobil Bet365 mobil app.

Jeg nød naturligvis hvor mange muligheder der var for at placere live væddemål på en kamp på Bet365 dk. Dette gjorde det muligt at finde værdi i knap så kendte markeder, der ikke altid er dem der spilles mest på. Disse ændrer sig selvfølgelig alt efter hvor mange events og spil, der er i gang samtidig, og de kan faktisk ændre sig når som helst.

Der var også muligheden for at trække pengene ud mens der blev spillet spil, som du har væddet på – hvilket er en fantastisk mulighed i andriod mobil app. Bet365 dk tilbyder at købe dig ud med denne ”træk penge ud” funktion. De tilbyder dig en lavere udbetaling til dig i stedet for din gevinst, før et match eller kampen, er slut, selvom det viser sig at du taber i væddemålet.

Det jeg godt kan lide ved træk penge ud funktionen er, at den faktisk giver folk muligheden for at udsætte at spille på et hold der plejer at vinde stort, så de ikke mister mange penge, indtil et eventuelt comeback. Det er bestemt en fordel ved mobil Bet365 app til andriod.

Alt i alt har Bet365 mobil app til andriod en masse fede funktioner, der gør det rigtig nemt at bruge din mobil til at indgå væddemål på Bet 365 dk. De tilbyder de samme muligheder som andre spillesider, bare i en mere brugervenlig udgave, hvor du med et enkelt klik kan komme fra det ene vigtige emne på Bet365 dk, til det andet.

Med hensyn til live streaming lader mobil Bet365 appen dig placere væddemål i løbet af et spil, og med muligheden for at trække pengene ud igen – det gør live betting på Bet365 dk endnu bedre. Samlet set så er Bet365 andriod app rigtig god og værd at prøve.

  • Satse med bet365

+18 Spil ansvarligt! ludomani stopspillet rofus