Bet365 Bonuskode

Betting sider i Danmark 2021: Vi ser nærmere på bonusser, kampagner, spil og meget mere

15 juni 2019
par Better Collective

Bet365 - Regler og vilkår gælder : Betting | Casino | Poker | Spil ansvarligt | Kommercielt indhold | 18+

Er du en af dem som elsker sport og at spille på sport, så vil du uden tvivl have opdateret hvordan det danske spillemarked har ændret sig i de seneste år. Siden Danske Spils monopol blev ophævet med liberaliseringen af spillebranchen tilbage i 2012 er den ene udenlandske bookmaker efter den anden strømmet til Danmark med masser af konkurrencedygtige odds og mange andre produkter og services.

Det betyder at man som online better i dag har et hav af muligheder for at browse mellem betting sider 2021, hvilket også betyder et uendeligt stort udvalg af odds på tværs af et hav af markeder indenfor både de mest populære sportsgrene samt masser af nichesportsgrene og alternative markeder.

bet365-bonuskodeNordicBet_logologo-Unibet-300x300
 Spela nu 
 BonusBonuskode: BETMAX365 500 DKK in bonus + 100 kroner in free bet100% op til 1.000 kroner

| StopSpillet | ROFUS.nu |

[TDM]

Online betting

Det danske marked er simpelthen eksploderet i de seneste år, og det er naturligvis til fordel for de danske kunder, som aldrig før har haft så stort et udvalg af bookmakere og odds at vælge mellem. Som en ekstra fordel skal du ikke betale skat af gevinster som du har vundet hos en af de danske online betting sider med en dansk licens.

Det har altid været populært blandt danskerne at øge spændingen lidt i forbindelse med sportsbegivenheder med et hyggespil nede i kiosken, og det fortsætter med at være sådan den dag i dag. Det er dog blevet endnu mere populært at spille på sport i de seneste år, og det skyldes især også at der nu også er et hav af muligheder for at oddse på nettet. Men hvad er det helt præcist der er så tillokkende ved online betting?

En af de primære grunde til at online betting er blevet så populært er nok at der er så uendeligt mange muligheder for at oddse i dag. Antallet af bookmakere er som sagt eksploderet, så der er masser af hjemmesider at vælge mellem.

På samme tid har bookmakerne også løbende skruet op for udvalget af markeder, så der nu er uendeligt mange markeder at vælge mellem. Et andet aspekt er muligheden for live betting, som virkelig er blevet populært i de seneste år, og mange bookmakere rapporterer nu at størstedelen af deres omsætning kommer fra live betting.

Charmen (og faren) ved live betting er nemlig at væddemålene afgøres lynhurtigt, og at man kan sidde og følge med i kampen og prøve at afkode kampen mens den spilles. På denne side tager vi et grundigt kig på alle de bedste danske betting sider, så du har et solidt grundlag for at vælge hvilke bookmakere du vil spille hos.

Det har uden tvivl været til fordel for de danske kunder at spillebranchen blev liberaliseret, og at Danske Spil i dag skal forholde sig til konkurrence fra en lang række internationalt anerkendte bookmakere. Det betyder nemlig at oddsene er blevet langt mere konkurrencedygtige og at alle bookmakerne hele tiden bliver nødt til at optimere og forblive innovative for at bevare deres kunder og lokke nye kunder til.

På den anden side er der også langt flere bonustilbud og kampagner at nyde godt af som kunde i Danmark, hvilket slet ikke er til at undgå at opdage med det hav af TV-reklamer der rammer skærmen hver dag. Det store udvalg af bookmakere og odds kan dog også virke som lidt af en jungle, og det kan være svært at få et overblik over hvilke bookmakere der passer bedst til specifikke behov.

Derfor vil vi her på siden gøre vores bedste for at give dig et godt overblik over den danske bookmakerbranche og finde frem til hvilke danske online betting sider der er bedst.

Online betting

Sådan spiller du hos betting sider

Hvis du er ny i gamet, vil du glæde dig over at vide at det er ganske nemt og hurtigt at komme i gang med at spille hos de mange online betting sider. Alle bookmakerne i Danmark har nemlig en ganske enkel og nem oprettelsesproces som ikke tager mere end et par minutter.

Du vil ganske enkelt bare blive bedt om at angive dine personlige oplysninger og eventuelt at logge ind med NemID for at bekræfte din identitet. Derefter kan du nemt og hurtigt foretage en indbetaling til din konto, og du vil straks være klar til at begynde at spille.

Hvis du aldrig før har prøvet online betting, og hvis du aldrig før har besøgt en bookmakers hjemmeside, vil du måske også blive overrasket over hvor mange muligheder du egentlig har for at spille. Det virker nemlig som et endeløst udvalg af odds som strækker sig over et hav af forskellige sportsgrene og alternative markeder såsom underholdning og politik.

Derudover er antallet af spiltyper på specifikke begivenheder også enormt, så det kan være en god idé at sætte dig ind i hvordan de forskellige spiltyper fungerer. Et eksempel er asian handicap, som de fleste bookmakere efterhånden tilbyder på mange kampe, og som er en ganske populær variant blandt kunderne.

Det kræver lidt tid at sætte sig ind i hvordan det fungerer, men når du først har fundet fidusen er det en sjov og interessant spilvariant at benytte sig af.

Inden du låser dig fast på en af de mange danske betting sider på nettet, anbefaler vi at du grundigt undersøger hvor stort udbuddet af odds er på den specifikke sportsgren, som du gerne vil spille på. Der er nemlig ofte stor forskel mellem bookmakerne i forhold til hvor mange kampe de dækker indenfor forskellige sportsgrene samt hvor mange spiltyper de tilbyder på de enkelte kampe.

Bookmakerne forsøger nemlig at skille sig ud i forhold til hvilke sportsgrene som de fokuserer på, og derfor har de et særligt fokus på visse sportsgrene mens andre sportsgrene er mere nedprioriterede. Som et eksempel kan du spille på et enormt udvalg af odds på e-sport hos Danske Spil mens en bookmaker som Betfair er god at vælge hvis du vil spille på tennis. Er du mere til dansk fodbold, er NordicBet lige bookmakeren for dig.

Det er altså en god idé at tjekke de forskellige online betting sider for at finde ud af hvor mange odds de tilbyder på den sportsgren, som du vil spille på – så har du et godt grundlag for at skabe overskud på dine spil.

Der er selvfølgelig en række populære sportsgrene, som alle bookmakerne i den danske branche tilbyder odds på. Det skyldes at det er sportsgrene der er så populære i den brede befolkning at bookmakerne kan være sikre på at størstedelen af deres kunder vil være interesseret i at spille på dem. Det er naturligvis også på disse sportsgrene at omsætningen hos bookmakerne er størst, så det ville være dumt for bookmakerne ikke at tilbyde odds på dem.

Derfor kan du hos alle bookmakere i Danmark finde odds på fodbold, tennis, basketball, ishockey, håndbold og mange andre sportsgrene, herunder også de nye eSport-markeder, som er blevet utroligt populære de seneste år. De mange danske online betting sider tilbyder dog også odds på sportsgrene såsom dart, cykling, cricket, golf, motorsport, amerikansk fodbold, baseball, rugby, vintersport og endda også alternative markeder såsom underholdning og politik.

Generelt har alle online betting sider efterhånden udvidet deres spiludvalg så meget at de kan måle sig med de førende bookmakere i branchen, og derfor vil du også kunne finde de fleste sportsgrene hos alle bookmakerne i Danmark. Der er dog også visse sportsgrene som kun få af bookmakerne tilbyder, så hvis du er på udkig efter at spille på en af de mere nicheprægede sportsgrene, er det en god idé at tjekke alle bookmakernes hjemmesider for at tjekke om de har odds på lige præcis de markeder, som du leder efter.

Der er ikke noget værre end at oprette en konto hos en bookmaker for derefter at finde ud af at du ikke kan spille på den/de sportsgrene, som du gerne vil spille på.

Sådan spiller du hos betting sider

Nye danske betting sider

Siden liberaliseringen af den danske branche i 2012 er det som sagt væltet ind med udenlandske bookmakere, som forsøger at lokke de danske kunder til at spille hos dem. Der kommer løbende nye bookmakere til den danske branche, og der er hele tiden nye danske betting sider som søger om en dansk licens hos Spillemyndigheden, så de kan få lov til at udbyde spil i Danmark.

Der er hele tiden stor udskiftning i branchen, da der også løbende er bookmakere som lukker og slukker i Danmark og giver op overfor den hårde konkurrence, som hersker i Danmark.

Der er dog hele tiden udsigt til nye spændende online betting sider, som åbner op for de danske kunder, og derfor har du også løbende mulighed for at udnytte nye velkomstbonusser og andre spændende tilbud. Der er dermed også større mulighed for at du finder en bookmaker som har odds der passer perfekt til din smag.

De mange nye danske betting sider har naturligvis en stor betydning for konkurrencesituationen i den danske branche. I takt med at flere og flere online betting sider åbner dørene for de danske kunder, er der nemlig også øget konkurrence om de danske kunder, og bookmakerne er hele tiden på udkig efter at lokke nye kunder til samt at kapre kunder fra konkurrenterne.

Det betyder at de hele tiden er opmærksomme på at levere produkter og services der er helt i top, og desuden har det en stor betydning for bookmakernes bonustilbud og kampagner. Der er nemlig flere og flere bookmakere, som tilbyder en velkomstbonus og mange andre lækre tilbud til deres kunder i håb om at lokke nye kunder til.

Der er dermed et utal af muligheder for at gøre brug af bookmaker bonusser, hvilket giver langt bedre forudsætninger for at skabe overskud hos de mange online betting sider.

De mange nye online betting sider kan ikke bare uden videre udbyde spil til danskerne – det kræver nemlig en dansk licens fra Spillemyndigheden hvis man vil udbyde spil om penge i Danmark. For at opnå en licens fra Spillemyndigheden, skal en bookmaker leve op til de krav og regler der stilles fra myndighedens side, hvilket bl.a. omhandler krav om sikkerhed og beskyttelse af personlige data. Desuden er der en ekstra fordel ved at spille hos online betting sider med en dansk licens.

Du skal nemlig ikke betale skat af nogen af de gevinster du opnår hos disse sider, da der allerede er betalt skat af de penge som du udbetaler. Derfor kan du frit spille hos alle bookmakere med en dansk licens uden at bekymre dig om at skattefar kommer og gør krav på en del af dine gevinster. Vi anbefaler altid at du tjekker om en bookmaker har en dansk licens, da det er usikkert at spille hos en bookmaker der ikke har licens i Danmark.

Hvis du spiller hos en licensløs bookmaker, er der nemlig ingen garanti for din sikkerhed, og nogle spillere har oplevet at de ikke kan udbetale deres penge. Desuden kan du risikere at skulle betale skat af dine gevinster når du spiller hos online betting sider uden licens i Danmark.

Det store udvalg af online betting sider er selvfølgelig til gavn for de danske spillere, men det gør det naturligvis også sværere at beslutte sig for hvilken bookmaker man skal oprette en konto hos. Mange af bookmakerne ligner hinanden på mange områder, og det kan være svært at se de store forskelle mellem de mange online betting sider.

Derfor hjælper vi dig her på hjemmesiden med at få et overblik over de mange online betting sider via vores anmeldelser af bookmakerne, hvor du kan læse om alle fordele og ulemper ved at spille hos de forskellige sider. Vi har desuden en masse anmeldelser af online casinoer hvis du er mere til casinospil.

Tag et kig på vores anmeldelser og find ud af hvilke online betting sider der passer bedst til dig.

Derfor skal du vælge danske betting sider

Vi vil gerne understrege hvorfor det er så vigtigt at vælge danske betting sider når du spiller på nettet. Der er nemlig rigtig mange gode grunde til at spille hos danske betting sider når du spiller online i forhold til de udenlandske sider. For det første er din sikkerhed i top når du spiller hos danske betting sider, da alle bookmakere i den danske branche skal leve op til kravene fra Spillemyndigheden for at opnå en dansk licens.

Spillemyndigheden udsteder ikke bare licenser til enhver bookmaker der ansøger om en licens – de er grundige i behandlingen af bookmakernes licensansøgninger og sørger for at overvåge og holde øje med bookmakerne når de har fået deres licens. Desuden skal du som sagt ikke betale skat af dine gevinster hos bookmakere der har en dansk licens, da der allerede er betalt skat af disse penge. Disse fordele kan du ikke nyde godt af hos udenlandske bookmakere der ikke har en licens til at udbyde spil i Danmark.

Din guide til betting sider på nettet

Hvis du elsker betting og den ekstra spænding der er ved at se en kamp når du har sat et væddemål på den, så er du landet det rigtige sted. På denne side finder du nemlig et overblik over alle de bedste danske betting sider på nettet, så du har et bedre grundlag for at vælge hvilke bookmakere, som du vil spille hos.

I vores detaljerede anmeldelser kigger vi grundigt på alle bookmakerne og vurderer dem ud fra mange forskellige aspekter såsom spiludvalg, oddsniveau, live betting, live streaming, mobilplatform, kundeservice og meget mere. Det kan være en god hjælp både til dig der er helt ny indenfor betting, og til dig der har mange års erfaring.

Det kan også være en god idé at vende tilbage til vores side, da vi løbende opdaterer vores anmeldelser og skriver nye anmeldelser når nye online betting sider åbner i Danmark.

Vi har derudover også en masse anmeldelser af de mange online casinoer som findes i Danmark. Desuden kan du finde alle online casinoers velkomstbonusser her på vores side, så der er masser af gratis information og god inspiration at hente på vores hjemmeside. Derudover kan du hurtigt få et overblik over alle de mange tilbud og kampagner som du kan gøre brug af hos de forskellige spillesider.

Mange foretrækker at holde sig til én online betting side eller online casino, men vi anbefaler at oprette konti hos flere forskellige sider, da du på den måde har et større udvalg af spil og odds tilgængelig. Derudover kan du udnytte flere bonustilbud fra flere forskellige sider, så du på den måde kan øge dine chancer for at skabe overskud på dine forskellige konti.

Din guide til betting sider

Få de bedste odds på danske betting sider

Det er ikke mange år siden at størstedelen af sportsbetting i Danmark foregik nede i kiosken, hvor de spilleglade danskere krydsede deres oddskuponer af. Takket være den nye spillelov i 2012 er det dog blevet muligt at spille hos et utroligt bredt udvalg af danske betting sider, og det har givet et hav af muligheder for at spille på alverdens sportsgrene og mange andre sjove markeder.

Der er uendeligt mange muligheder for at spille online hos danske betting sider i dag, og som noget nyt har online betting også gjort det muligt for danskerne at spille mens kampene er i gang via live betting. På den måde har man endnu flere muligheder for at øge spændingen mens kampene er i gang.

En af de andre store fordele ved at der er så mange muligheder for at spille hos online danske betting sider i dag er at man har et enormt udvalg af bonustilbud og kampagner hos de mange online bookmakere og casinoer.

Alle bookmakere i den danske branche tilbyder nemlig en velkomstbonus til nye kunder, og derudover er der masser af bonustilbud til eksisterende kunder, så der er utroligt mange muligheder for at øge dine chancer for overskud med bonustilbud og kampagner. Bookmakerne tilbyder selvfølgelig disse mange bonustilbud og kampagner for at lokke flere kunder til, og der er naturligvis også mange spillere som taber penge ved at benytte sig af de mange tilbud.

Der kan dog være gode muligheder for at øge dine chancer for overskud hos de danske betting sider, da du får ekstra mange penge på din konto at spille for. Husk dog altid at læse alle regler og vilkår for en bonus inden du gør krav på den, så du er sikker på at du er opmærksom på alle de regler der skal overholdes for at du kan modtage din bonus og udbetale pengene.

Først og fremmest er det vigtigt at holde øje med omsætningskravet for en bonus, som viser hvor mange penge du skal spille for inden du kan foretage en udbetaling fra din konto. Desuden anbefaler vi også at du aldrig spiller for penge, som du ikke har råd til at tabe. Gambling i enhver form er forbundet med en risiko for at du taber dine penge, og det er vigtigt at du går ind til online betting og casinospil med dette i tankerne.

Et par gode råd om betting sider

Generelt findes der to typer af spillere hos online betting sider. Den ene type er hyggespilleren, som bare spiller for at få lidt ekstra spænding til weekendens kampe, eller når favoritholdet skal spille. Det er selvfølgelig altid sjovt og hyggeligt at sidde med vennerne og følge med i en kamp, som man har spillet på.

Den anden type er den mere seriøse spiller, som spiller for at skabe overskud hos bookmakerne og tjene lidt ekstra penge. Det er en utroligt svær disciplin at skabe overskud hos bookmakerne, og det kræver indsigt ikke bare i den sport som man spiller på, men også en grundlæggende forståelse for hvordan odds og sandsynligheder fungerer.

De vigtigste aspekter ved at spille seriøst hos bookmakerne er informationsindsamling, dvs. oplysninger om skader, karantæner, vejrforhold og andre ting i en fodboldkamp, og chancevurdering, dvs. en vurdering af styrkeforholdet mellem to spillere eller to hold og en vurdering af hvor sandsynligt der er for forskellige udfald.

Det kræver hårdt arbejde og masser af erfaring af kunne spille seriøst og skabe overskud hos bookmakerne, og det er en utroligt lille del af den danske befolkning som rent faktisk har overskud hos bookmakerne (selvom man ofte hører historier om folk der tilsyneladende har fundet en guldmine hos bookmakerne – de viser sig ofte at langt fra sandheden).

Et andet vigtigt råd omkring betting er at holde styr på dine penge. Det er altid en god idé at sætte en del af dit budget af til betting, og helst en lille del af dit budget, som du har råd til at tabe. Det er ingen skam at starte småt og prøve sine evner af og se om man har hvad der skal til for at skabe overskud.

Desuden er det vigtigt at du spiller for en lille del af dit bettingbudget hver gang du spiller, så du ikke risikerer at miste alle dine penge på få væddemål. Det er nemlig mindst lige så vigtigt at holde styr på sine penge som det er at være god til chancevurderinger og informationsindsamling.

Endelig skal vi gøre opmærksom på at online gambling af natur er fyldt med risici, og der er absolut ingen garanti for at du ikke ender med at tabe alle de penge du har indbetalt hos online betting sider. Langt de fleste ender med at tabe penge på at spille hos online betting sider, og det er utroligt vigtigt at du husker på at det lille mindretal af personer som rent faktisk har overskud på den lange bane, har fået det via hårdt arbejde og træning.

Desuden er det naturligvis vigtigt at huske på at gambling kan være vanedannende, og at det er vigtigt at du er opmærksom på dine spillevaner når du spiller. Hvis du f.eks. har en overdreven lyst til at spille, og hvis det fjerner fokus fra dine øvrige gøremål i livet, kan det være et tegn på usunde spillevaner.

Du kan altid besøge ludomani.dk for at teste dine spillevaner, og der er masser af hjælp at hente hvis du skulle opleve problemer i dit liv som følge af spil. Vi håber naturligvis at du får en god oplevelse hos de mange online betting sider, og at du forhåbentligt kan supplere din indkomst med et overskud fra bookmakerne!

  • Betta på Sport & Events

+18 Spil ansvarligt! ludomani stopspillet rofus