Bet365 Bonuskode

Eurovision Betting 2019: Nærmer sig, vi går igennem, hvad der er godt at tænke på, før du sætter din indsats

Bet365 - Regler og vilkår gælder : Betting | Casino | Poker | Spil ansvarligt | Kommercielt indhold | 18+

Den populære europæiske sangkonkurrence Eurovision Song Contest afholdes i Tel Aviv i Israel fra den 14. maj til den 18. maj. 2019. I denne dybdegående analyse tager vi et grundigt kig på årets Eurovision betting 2019, og vi gennemgår de forskellige landes chancer for at løbe med den eftertragtede sejr.

Derfor kigger vi naturligvis på alle favoritterne til at vinde konkurrencen samt hvilke chancer Danmark har i år.

Bookmaker NordicBet_logo logo-Unibet-300x300
 Tippet vinder  Holland 2.85  Rusland 7.50
 Eurovision betting

Hvordan man kan satse på Eurovision?

Det er rigtigt, at de fleste Eurovision bookmakers vender sig til deres hjemmesider til sportsbegivenheder, og disse er nemme at finde og normalt selv ved første øjekast. Således står ingenting i vejen for disse spil! Men for dem der kan lide at satse på sociale væddemål, som f.eks. Begivenheder eller politiske begivenheder osv., Kan vejen til siderne hos de bedste udbydere være lidt svært. Uklare rullemenuer kan være årsagen.

Men rolig! Vi vil være der for at hjælpe dig med det samme, så der ikke bliver noget, der går galt, når du Eurovision betting 2019.

Nordicbet

Generelt kan man sige, at sådanne sociale spil altid findes blandt de bedste udbydere enten under “specialbets” eller “non sports bets” eller ellers gennem søgefeltet.

Unibet

Unibet har lovet sine sociale spil alt under underpositionen “Specials”, som du kan finde i menuen til venstre. Klik på “Globalt” og du vil blive tilbudt væddemål på ESC 2019 og så videre. Det er virkelig nemt!

Odds på Eurovision 2019

Til årets Eurovision deltager 41 lande, og der er deltagelse fra hele Europa samt Australien, som i de seneste år har fået lov til at være en del af festen. Som sædvanligt er “The Big Five”, dvs. Storbritannien, Tyskland, Frankrig, Spanien og Italien samt værtslandet Israel allerede kvalificeret til finalen, som afholdes den 18. maj 2019. Derudover afholdes der to semifinaler den 14. og 16. maj, hvor 35 lande skal kæmpe om de sidste 20 pladser i finalen.

Hvis du følger med her på siden, er du opdateret omkring de bedste ESC 2019 odds, og vi giver dig masser af gode råd og tips om, hvordan man gør Eurovision betting. Det er en sjov og anderledes måde at spille hos bookmakerne, og det giver lidt ekstra spænding og krydderi på en hyggelig aften med god musik.

Som altid afholdes Eurovision i det land, som vandt konkurrencen sidste år, og i år afholdes konkurrencen som sagt i Tel Aviv i Israel efter israelske Netta i 2018 vandt med sangen TOY.

I forhold til den danske deltagelse i Eurovision endte vi sidste år på en 15. plads med den vikingeinspirerede sang “Higher Ground” af Rasmussen. I år er temaet og udtrykket fra det danske bidrag helt anderledes når Leonora skal på scenen med hendes “Love is Forever”, som i den grad er en sang i kærlighedens tegn. Det bliver spændende at se om Leonora kvalificerer sig til finalen, og om hun kan slå Rasmussens placering fra sidste år.

Det ser ud til at vi i Danmark skal se langt efter en topplacering ved årets Eurovision Song Contest – i hvert fald hvis man spørger bookmakerne. Danmark er spået meget små chancer for at vinde hele konkurrencen, og bookmakerne har i stedet peget på disse tre lande som de største favoritter til at vinde Eurovision 2019(opdateret 9. april 2019):

  • Holland (Duncan Laurence) – “ArcadeOdds 2.85 hos NordicBet
  • Rusland (Sergey Lazarev) – “ScreamOdds 7.50 hos Unibet
  • Schweiz (Luca Hänni) – “She Got MeOdds 8.50 hos Danske Spil

Eurovision Song Contest

Eurovision betting 2019 – favoritterne

For at få det fulde overblik over alle favoritter hos Eurovision bookmaker, har vi i tabellen nedenfor samlet Eurovision 2019 odds 2019 for top 10 hos Danske Spil (opdateret 9. april 2019), og for god ordens skyld har vi også inkluderet Danmarks vinderodds.

Husk dog at du muligvis kan finde bedre odds hos andre bookmakere på visse af vinderoddsene, så det kan være en god idé at kigge dig omkring på bookmakernes hjemmesider inden du placerer dit Eurovision betting.

Land Odds
Holland  2.80
Rusland  6.50
Schweiz  8.50
 Sverige  11.00
 Italien 12.00
 Island  18.00
 Cypern  20.00
Grækenland  20.00
 Malta  25.00
 Norge 30.00
 Danmark  50.00

De største Eurovision favoritter

Som det fremgår af tabellen ovenfor, er der ikke langt fra toppen af feltet og ned til resten af deltagerne i bookmakernes Eurovision odds. Eurovision Bookmakerne har dog lagt sig ganske markant fast på en forhåndsfavorit, nemlig Holland som står stærkt hos alle bookmakerne. Derefter er der dog mere tvivl om hvem der skal være de øvrige favoritter, og vinderoddsene ændrer sig hele tiden efterhånden som vi nærmer os konkurrencen i maj. Lad os tage et kig på de tre største favoritter hos bookmakerne, nemlig Holland, Rusland og Schweiz og hvordan man kan håndtere Eurovision betting.

Holland – Arcade

Hollandske Duncan Laurence bidrager i år med en tung og melankolsk popsang, som nok vil få en tåre eller to frem hos seerne. Der synges masser af falset, og Duncan bakkes op af korsang, som sætter lidt ekstra fut i sangen. Selvom sangen er gjort til relativt stor favorit hos bookmakerne, fremstår den som en ganske ordinær popsang, og spørgsmålet er om oddset på Holland er for lavt, og om det kan være en god idé at overveje nogle af de andre Eurovision 2019 odds 2019 hos Eurovision bookmakerne?

Rusland – Scream

Sergey Lazarev vender tilbage til Eurovision efter han i 2016 endte på tredjepladsen med nummeret “You are the only one”, og denne gang ser det ud til at hans vinderchancer er endnu større end de var for tre år siden. Denne gang stiller han op med en storladen popsang, som ligesom Hollands sang er relativt dyster. Lazarev har en stor vokal, og han udnytter da også sit fulde potentiale når han går op i de storladne og høje toner i sangen “Scream”.

Schweiz – She Got Me

Den tredjestørste favorit til at vinde Eurovision 2019 er endnu en mandlig soloartist, nemlig Luca Hänni. Med sangen “She Got Me” bidrager han med et festligt dansenummer, som helt sikkert vil få gang i publikum og i seerne derhjemme. Selvom nummeret og teksten er relativt ordinær og noget som man vil kunne finde alle steder, er det et muntert indslag med masser af positive vibes. Vi så jo sidste år hvordan Netta satte gang i festen med masser af fest og farver, så måske kan Luca Hänni gøre hende kunsten efter?

Eurovision 2019 odds på Danmark

I en optakt til Eurovision kommer vi naturligvis ikke uden om en analyse af Danmarks chancer for at vinde trofæet i Israel. Som sagt repræsenteres Danmark i år af 20-årige Leonora Colmor Jepsen, som også har haft masser af succes i kunstskøjteløb. Hun optræder i år med sangen “Love is Forever”, som er skrevet af Lise Cabble, som også skrev Emmelie de Forest’s sang “Only Teardrops” som vandt Eurovision i 2013. Det er altså en sangskriver, som kender opskriften til succes i den europæiske sangkonkurrence.

Danmark deltager i år i semifinale nummer 2, som finder sted den 16. maj, altså to dage før finalen. Leonoras sang anses som at være i midten af feltet i denne semifinale, hvilket også afspejler sig i oddsene for dansk kvalifikation til finalen. Danske Spil tilbyder odds 1.60 for dansk kvalifikation til finalen, mens Unibet ligger noget højere i odds 1.75. Det er altså slet ikke sikkert at Danmark overhovedet ender i finalen den 18. maj.

Ser vi nærmere på vinderoddsene for Danmark, er der som sagt ikke de store forventninger fra Eurovision bookmakernes side om at vi stryger helt til tops. Som sagt tilbyder Danske Spil odds 50 for en dansk sejr, men andre bookmakere tilbyder endnu højere Eurovision odds. Unibet tilbyder nemlig odds 67, mens bet365 tilbyder enormt høje odds 101 på Danmark som vinder (opdateret den 10. april). Vinderoddset på Danmark er desuden steget efterhånden som vi er bevæget os tættere på konkurrencen, så der er ingen tvivl om at det er noget af et langskud at placere et væddemål på dansk sejr i Israel. Find ud af, hvordan du kan udmærke Eurovision betting.

Eurovision Betting

Dette års Eurovision finder som sagt sted i Israel fra den 14. til den 18. maj. Den første finale finder sted tirsdag den 14. maj, mens den anden semifinale afholdes torsdag den 16. Den store finale, hvor 10 deltagere fra hver semifinale samt “The Big Five” og selvfølgelig værtslandet Israel kæmper om titlen.

Det har tidligere været et lille nichemarked at spille på Eurovision, og ganske få bookmakere havde odds på konkurrencen. Det er dog efterhånden alle bookmakere i den danske branche, som tilbyder Eurovision odds, så der er et hav af odds at vælge mellem. Derudover er det også muligt at spille på meget andet end bare vinderspil. Du kan nemlig også Eurovision betting på om et land f.eks. ender i top 3 eller top 10, og om et specifikt land kvalificerer sig til finalen.

Når vi bevæger os tættere på finaledatoen, åbner bookmakerne også op for endnu flere odds, herunder odds på hvor mange point som vinderen modtager, og hvor stor vindermarginen er. Du vil også kunne finde odds på hvor mange 12-taller et specifikt land modtager. Der er altså et hav af muligheder for at finde Eurovision 2019 odds hos bookmakerne.

Betting på Eurovision

Køb billetter til Eurovision

Hvis du selv har lyst til at deltage i den store fest i Tel Aviv i Israel, kan du købe billetter både til semifinalerne og til den store finale den 18. maj. Det er samtidig en god mulighed for at opleve den herlige by Tel Aviv.

Find ud af hvordan du køber billetter i linket herunder.

De Bedste Eurovision bookmakere

Det er som sagt alle bookmakere i den danske branche, som tilbyder odds på Eurovision 2019, og det giver et hav af muligheder for at finde gode Eurovision betting 2019 odds. Hvilken bookmaker er så den bedste at vælge hvis du vil spille på Eurovision?

Det kommer selvfølgelig an på hvilket marked du vil spille på, og hvilket odds som du har udset dig. Det er selvfølgelig altid en god idé at spille det højest tilgængelige odds på markedet, så derfor kan det være en fordel at være kunde hos flere forskellige bookmakere, så du på den måde kan vælge mellem flere forskellige Eurovision odds.

Vi kan især anbefale to bookmakere hvis du vil finde gode Eurovision 2019 odds. Disse Eurovision bookmakere tilbyder nemlig et stort udvalg af odds, og der er mange andre fordele ved at være kunde hos dem.

Unibet

Unibet er uden tvivl en af de bedste bookmakere at vælge hvis du vil finde gode Eurovision 2019  odds. Bookmakeren tilbyder selvfølgelig en masse vinderodds på konkurrencen, hvor du kan spille på den samlede vinder af finalen. Der er også mange andre tilgængelige odds såsom om et land ender i top 3 eller top 10, og om et specifikt land kvalificerer sig til finalen.

Når vi bevæger os tættere på konkurrencen, vil Unibet helt sikkert også lægge flere Eurovision odds ud på hjemmesiden, så du også kan spille på markeder såsom antal 12-taller til specifikke lande, hvor mange point vinderen modtager, og hvor stor vindermarginen bliver.

Udover de mange Eurovision 2019 odds, er der også mange andre fordele ved at være kunde hos Unibet. De tilbyder en flot velkomstbonus på 100% op til 1.500 kroner til alle nye kunder, så du kan få din første indbetaling fordoblet op til 1.500 kroner. Derudover tilbyder de et stort spiludvalg, både prematch og live, god kundeservice, live streaming, en god mobilplatform og mange andre fordele.

NordicBet

NordicBet er, som navnet antyder, en nordisk bookmaker, som har fokus på de skandinaviske lande, og herunder selvfølgelig også Danmark. De tilbyder et hav af odds til de danske kunder, og det gælder selvfølgelig også på Eurovision. NordicBet tilbyder selvfølgelig vinderodds, og derudover mange Eurovision odds på Danmarks præstationer, herunder om vi kvalificerer os til finalen og om vi ender i top 10.

Udover de mange Eurovision 2019 odds, er der mange andre fordele ved at være kunde hos NordicBet. De tilbyder nemlig et stort udvalg af odds til de danske kunder samt konkurrencedygtige odds. Derudover er der også masser af muligheder for at spille live og at streame kampe direkte mens man spiller. Du kan også nyde godt af en god mobilplatform og god kundeservice. Generelt tilbyder NordicBet en gennemført sportsbook hvor der generelt ikke mangler noget. Bemærk at du som ny kunde kan modtage en velkomstbonus i form af et risikofrit væddemål op til 600 kroner.

God fornøjelse!

Uanset om du krydrer din aften med et Eurovision betting odds eller ej, ønsker vi dig et festligt og hyggeligt Eurovision 2019  i godt selskab. Vi håber at det som altid bliver en farverig fest i mangfoldighedens tegn med masser af underholdning!

+18 Spil ansvarligt! ludomani