Bet365 Bonuskode

Eurovision Odds 2020 2021: Nærmer sig, vi går igennem, hvad der er godt at tænke på, før du sætter din indsats

15 april 2019
par Better Collective

Spil ansvarligt | Kommercielt indhold | 18+

Den populære europæiske sangkonkurrence Eurovision Song Contest afholdes i Rotterdam i Holland fra den 12. maj til den 16. maj. 2021. I denne dybdegående analyse tager vi et grundigt kig på årets Eurovision betting och de bedste eurovision odds 2020 2021, vi gennemgår de forskellige landes chancer for at løbe med den eftertragtede sejr.

Derfor kigger vi naturligvis på alle favoritterne til at vinde konkurrencen samt hvilke chancer Danmark har i år.

Bookmaker

 Tippet vinder Italien Australien
 Eurovision betting

 

| StopSpillet | ROFUS.nu |

[TDM]

Hvordan man kan satse på Eurovision?

Det bliver mere og mere udbredt at spille på andet end blot sport hos bookmakere. Begivenheder som præsidentvalg, x-factor og andre store kulturelle eller politiske fænomener er populære blandt mange spillere. Og det gælder i høj grad også Eurovision, der tiltrækker sig enorm opmærksomhed hvert år.

Derfor er det naturligvis muligt at spille på Eurovision hos alle bookmakere med respekt for sig selv. Her finder du Eurovision-væddemål hos et par af de udvalgte bookmakere.

NordicBet

Hos NordicBet finder du væddemål på begivenheder uden for sportens verden enten ved at indtaste “Eurovision” i søgefeltet eller ved at klikke på “special bets” i oversigten over spilkategorier.

Unibet

Hos Unibet finder du Eurovision under “Specials” under fanen “Globalt”. Klik her, og de aktuelle Eurovision odds og væddemål dukker op.

Eurovision odds 2021

41 lande forventes at stille op til Eurovision i år, og ét land er allerede sikret en plads i finalen, nemlig værtslandet og de forsvarende vindere fra Holland. De resterende 40 lande skal kæmpe om 25 pladser i finalen, og de to semifinaler finder sted den 12. og 14. maj. To dage senere går Eurovision finalen løs, hvor Eurovision vinderen 2020 skal findes.

Hvis du følger med her på siden, er du opdateret omkring de bedste ESC 2021 odds, og vi giver dig masser af gode råd og tips om, hvordan man begiver sig ud i Eurovision betting. Det er en sjov og anderledes måde at spille på, og det giver lidt ekstra spænding og krydderi på en hyggelig aften med god musik.

Som altid afholdes Eurovision i det land, som vandt konkurrencen sidste år, og i år afholdes konkurrencen som sagt i Rotterdam i Holland efter at deres Duncan Laurence i 2019 vandt med sangen Arcade.

I forhold til den danske deltagelse i Eurovision endte vi sidste år på en 12. plads med den romantisk “Love is Forever” af Leonora. Det bliver spændende at se om Danmark i år kan klemme sig i top 10, når vi til marts har fundet den danske repræsentant i årets konkurrence.

Det ser ud til at vi i Danmark skal se langt efter en topplacering ved årets Eurovision Song Contest – i hvert fald hvis man spørger bookmakerne. Danmark er spået meget små chancer for at vinde hele konkurrencen, og bookmakerne har i stedet peget på disse tre lande som de største favoritter til at vinde Eurovision 2021(opdateret 9. april 2021):

 • Italien
 • Australien
 • Malta

Eurovision betting 2021 – favoritterne

For at få det fulde overblik over alle favoritter hos Eurovision bookmaker, har vi i tabellen nedenfor samlet Eurovision 2021 Top 10 2021 over favoritterne (opdateret 16. februar 2020 2021).

Husk dog, at du muligvis kan finde bedre odds hos andre bookmakere på visse af vinderoddsene, så det kan være en god idé at kigge dig omkring på bookmakernes hjemmesider inden du placerer dit Eurovision betting.

LandOdds
ItalienEndnu ikke ude
RuslandEndnu ikke ude
AustralienEndnu ikke ude
 MaltaEndnu ikke ude
 NorgeEndnu ikke ude
 SverigeEndnu ikke ude
 DanmarkEndnu ikke ude
BelgienEndnu ikke ude
 BulgarienEndnu ikke ude
 IslandEndnu ikke ude

De største Eurovision favoritter

Som det fremgår af tabellen ovenfor, er der masser af historisk stærke lande på listen over favoritter. Der er dog stadig megen tvivl om hvem der er de største favoritter, og vinderoddsene ændrer sig hele tiden efterhånden som vi nærmer os konkurrencen i maj. Lad os tage et kig på de tre største favoritter hos bookmakerne, nemlig Italien, Malta og Australien.

Italien Diodato – “Fai Rumore”

Bookmakernes største favorit lige nu til at vinde Eurovision 2020 er Italien. De stiller op med 38-årige Antonio Diodato, som skal optræde med sangen “Fai Rumore”. Direkte oversat betyder det at skabe støj og sangen er en storladen romantisk sang om en gammel flamme og håbet om, at hun en dag giver lyd fra sig – og skaber støj. Diodato synger på sit modersmål, og italienerne kan altså noget med romantik, hvorfor bookmakerne har stor tiltro til Diodato.

Hør sangen her.

Malta Destiny Chukunyere – ?

Fra en 38-årig mand til en blot 17-årig kvinde. Hos Malta er det nemlig Destiny Chukunyere, som tidligere har vundet Junior Eurovision, der stiller op. Det vides endnu ikke, hvilken sang hun optræder med, men der er altså høje forventninger til Chukunyere, der også tidligere har gjort det godt i Britain’s Got Talent, hvor hun nåede semifinalen.

Australien Montaigne – “Don’t Break Me”

Australien har også været hurtigt ude og offentliggøre sin repræsentant. Valget er faldet på 24-årige Jessica Alyssa Cerro, som optræder under kunstnernavnet Montaigne. Hun skal opføre sangen “Don’t Break Me”, en art/dark-popsang, der leder tankerne hen på landsmanden Sia.

Hør sangen her.

Eurovision odds 2020 på Danmark

I en optakt til Eurovision kommer vi naturligvis ikke uden om en analyse af Danmarks chancer for at vinde trofæet i Holland. Danmark er pt. i top 10 over Eurovision favoritter, men det ligger endnu ikke fast, hvem der skal repræsentere de rød-hvide farver.

Feltet er dog fastsat. Tre af deltagerne er fundet af P4’s lyttere, mens musikkyndige udvalg har udvalgt de resterende syv.

Deltagerlisten ser ud som følger:

 • Jasmin Rose feat. RoxorLoops – Human
 • Kenny Duerlund – Forget It All
 • Ben & Tan – Yes
 • Jamie Talbot – Bye Bye Heaven
 • Isam B – Bølger
 • Sys Bjerre – Honestly
 • Emil – Ville ønske jeg havde kendt dig
 • Maja og de sarte sjæle – Den eneste goth I Vejle
 • Benjamin Kissi – Faith
 • Sander Sanchez – Screens

Hvem der løber med titlen afgøres den 7. marts. Melodi Grand Prix afholdes for første gang siden 2011 i København, nærmere bestemt i Royal Arena, hvor Rasmus Bjerg og Hella Joof er værter for løjerne.

Vill du veta mere om odds og blive en korrekt ekspert? Læs vidare om live odds!

Eurovision Betting

Dette års Eurovision finder som sagt sted i Holland fra den 12. til den 16. maj. Den første finale finder sted tirsdag den 12. maj, mens den anden semifinale afholdes torsdag den 14 maj. Den store finale finder sted den 16. maj.

Det har tidligere været et lille nichemarked at spille på Eurovision, og ganske få bookmakere havde odds på konkurrencen. Det er dog efterhånden alle bookmakere i den danske branche, som tilbyder Eurovision odds, så der er et hav af odds at vælge mellem. Derudover er det også muligt at spille på meget andet end bare vinderspil. Du kan nemlig også Eurovision betting på om et land f.eks. ender i top 3 eller top 10, og om et specifikt land kvalificerer sig til finalen.

Når vi bevæger os tættere på finaledatoen, åbner bookmakerne også op for endnu flere odds, herunder odds på hvor mange point som vinderen modtager, og hvor stor vindermarginen er. Du vil også kunne finde odds på hvor mange 12-taller et specifikt land modtager. Der er altså et hav af muligheder for at finde Eurovision 2021 odds hos bookmakerne.

 

Eurovision odds 2020

Køb billetter til Eurovision

Hvis du selv har lyst til at deltage i den store fest i Rotterdam, Holland, kan du købe billetter både til semifinalerne og til den store finale den 16. maj. Det er samtidig en god mulighed for at opleve den herlige by Tel Aviv.

Find ud af, hvordan du køber billetter her.

Vi kan især anbefale to bookmakere hvis du vil finde gode Eurovision 2021 odds. Disse Eurovision bookmakere tilbyder nemlig et stort udvalg af odds, og der er mange andre fordele ved at være kunde hos dem.

De bedste Eurovision bookmakere

Det er som sagt alle bookmakere i den danske branche, som tilbyder odds på Eurovision 2021, og det giver et hav af muligheder for at finde gode Eurovision betting 2021 odds. Hvilken bookmaker er så den bedste at vælge hvis du vil spille på Eurovision?

Det kommer selvfølgelig an på hvilket marked du vil spille på, og hvilket odds som du har udset dig. Det er selvfølgelig altid en god idé at spille det højest tilgængelige odds på markedet, så derfor kan det være en fordel at være kunde hos flere forskellige bookmakere, så du på den måde kan vælge mellem flere forskellige Eurovision odds.

Vi kan især anbefale to bookmakere hvis du vil finde gode Eurovision odds 2020. Disse Eurovision bookmakere tilbyder nemlig et stort udvalg af odds, og der er mange andre fordele ved at være kunde hos dem.

Unibet

Unibet er uden tvivl en af de bedste bookmakere at vælge hvis du vil finde gode Eurovision 2021 odds. Bookmakeren tilbyder selvfølgelig en masse vinderodds på konkurrencen, hvor du kan spille på den samlede vinder af finalen. Der er også mange andre tilgængelige odds såsom om et land ender i top 3 eller top 10, og om et specifikt land kvalificerer sig til finalen.

Når vi bevæger os tættere på konkurrencen, vil Unibet helt sikkert også lægge flere Eurovision odds ud på hjemmesiden, så du også kan spille på markeder såsom antal 12-taller til specifikke lande, hvor mange point vinderen modtager, og hvor stor vindermarginen bliver.

Udover de mange Eurovision odds 2020, er der også mange andre fordele ved at være kunde hos Unibet. De tilbyder en flot velkomstbonus på 100% op til 1000 kroner til alle nye kunder, så du kan få din første indbetaling fordoblet op til 1000 kroner. Derudover tilbyder de et stort spiludvalg, både prematch og live, god kundeservice, live streaming, en god mobilplatform og mange andre fordele.

Regler og vilkår gælder + 18 år.

NordicBet

NordicBet er, som navnet antyder, en nordisk bookmaker, som har fokus på de skandinaviske lande, og herunder selvfølgelig også Danmark. De tilbyder et hav af odds til de danske kunder, og det gælder selvfølgelig også på Eurovision.

NordicBet tilbyder selvfølgelig vinderodds, og derudover mange Eurovision odds på Danmarks præstationer, herunder om vi kvalificerer os til finalen og om vi ender i top 10.

Udover de mange Eurovision odds 2020, er der mange andre fordele ved at være kunde hos NordicBet. De tilbyder nemlig et stort udvalg af odds til de danske kunder samt konkurrencedygtige odds. Derudover er der også masser af muligheder for at spille live og at streame kampe direkte mens man spiller.

Du kan også nyde godt af en god mobilplatform og god kundeservice. Generelt tilbyder NordicBet en gennemført sportsbook hvor der generelt ikke mangler noget. Bemærk at du som ny kunde kan modtage en velkomstbonus i form af et risikofrit væddemål op til 500 kroner.

God fornøjelse!

Uanset om du krydrer din aften med et Eurovision betting odds eller ej, ønsker vi dig et festligt og hyggeligt Eurovision 2021 i godt selskab. Vi håber at det som altid bliver en farverig fest i mangfoldighedens tegn med masser af underholdning!

 • Betta på Sport & Events

+18 Spil ansvarligt! ludomani stopspillet rofus