Bet365 Bonuskode

Fordele og ulemper ved i-spil betting

15 december 2018
par Otto Tikkanen

Bet365 - Regler og vilkår gælder : Betting | Casino | Poker | Spil ansvarligt | Kommercielt indhold | 18+

I-spil betting – eller live betting som det nogle gange kaldes – er en spændende udvikling af online betting. Det er en form for betting, der giver dig mulighed for at få mere involveret i spillet, holdet og spillerne! Oddsen er påvirket af kampen live, hvilket gør det endnu vanskeligere dog fantastisk spændende at oddse på.

| StopSpillet | ROFUS.nu |

[TDM]

Fordele i I-spil betting

Strategien kan mislykkes. Uanset hvad statistikken angiver, er der intet bestemt i sporten. Den opkommende kan overraske dig, eller en spiller kan blive såret. I-spil betting giver dig mulighed for at tage disse faktorer i betragtning ved betting.

Brug dette til din fordel, og tag tid under intervaller for at analysere situation og placere nye akkumulatorer baseret på nutidige fakta i stedet for teoretisk analyse.

Intuition. Statistikker og figurer er meget vigtige i i-spil betting, men glem ikke at brug din egen intuition. En spillerens præstation kan påvirkes af et tackle eller gult kort. Det er vigtigt at analysere individuel adfærd for at gøre informerede indsatser.

Du analyserer individuelle adfærd ved at tage antagelser, hvilke forhåbentlig bliver til kontanter.

Bedre Odds. Du finder ofte bedre odds ved i-spil betting, end du gør, når du oddser regelmæssigt. Det er nemmere at få øje på hvis et hold ligger bagud, eller hvis comeback lokker i det andet halvdelen af ​​spillet. Bookmakere (Bet365 og Efbet blandt andre) viser live odds i realtid, så du kan overvåge deres opture og nedture.

I-spil betting er et godt værktøj i hurtige spil som ishockey, hvor der ofte er scoringer, hvorved et holds odds svinger hurtigt.

Større Nydelse. Hvis betting og sport er dine yndlings ting, så har du ramt jackpotten!

Du kommer til at se alle dine yndlingshold og oddse på samme tid. Den der oddser interagere mere med spillet og kunsten at oddse med i-spil betting.

Der er flere muligheder for at oddse med i-spil betting, hvilket gør det uforudsigeligt og spændende.

I-spil betting med Fudbold

Ulemper i I-spil betting

Ingen tid til strategi. Hvis strategi og undersøgelse er de to grunde, som gør at du kan lide betting, så er i-spil betting måske ikke noget for dig.

Det er en spontan form for betting, der giver en begrænset tidsramme, du er nødt til at træffe hurtige beslutninger.

Du kan finde ud af, at intervaller ikke er nok tid til at tage en antagelse, og sætte et odds. Den person der bruger strategien er sikker på at blive ivrig eller træt af at bruge i-spil betting, og hvorfor ødelægge to af de største ting på jorden: betting og sport.

Du skal være hurtig. Når kampen vender, skal du oddse hurtigt. Hvis der er en straf, kan du kun placere et odds i sekunderne før straffen er indtruffet, ikke kun skal du tænke hurtigt, men også handle hurtigt.

Odds varierer hele tiden under i-spil betting, så du skal handle så hurtigt som muligt. Hvis dit hold har været tæt på at score et stykke tid, og du forudsiger at de vil, skal du handle på det med det samme, eller kan du tabe en gevinst for dig og dit hold.

Dæknings forsinkelse. Medmindre du er faktisk er hvor der bliver spillet, vil du altid have en lille forsinkelse på din dækning.

Dette kan være farligt, når i-spil betting betting er på spil! Hvis du forsøger at lave et oddse, og du ikke kan, så vent et par sekunder.

Din dækning er forsinket, og noget kommer til at ændrer spillet, derfor kan du ikke oddse. En spiller kan blive suspenderet, eller et mål kan være blevet scoret. Du må bare være tålmodig!

I-spil ishockey

Du har brug for dedikation. Med regelmæssig sports betting, undersøger du på forhånd, lav dit odds og så fortsæt med andre ting, tøjvask for eksempel.

Det er ligegyldigt, om du ikke har tid til at se spillet, fordi du kan til enhver tid kontrollere resultaterne. Med i-spil betting skal du se spillet mens du oddser.

Dette er selvfølgelig ikke et problem for de spillere, der er sportsfanatikere, men for dem, der foretrækker at opretholde en afstand fra sport, er i-spil ikke ideel.

Det er også afgørende, at du er realistisk med din bets, bets på dit hold vil ikke magisk få dem til at vinde.

Mere tab. Som tidligere sagt, når man oddser live, er tidsrammen kortere, hvilket kan få dig til at oddse baseret på instinkt i stedet for en analytisk tanke.

Desuden er du mere tilbøjelige til at lave en større mængde bets med i-spil end med almindelig betting, især nyhedsspil som nummeret af hjørner i en fodboldkamp.

Sørg for at holde styr på alle de odds du har lavet, så du ikke ender med at miste flere penge, end du har råd til.

Sløret dømmekraft. Der er tre vigtige ting, der kan skygge for din dømmekraft ved odds i-spil. For det første kan du føle dig tilbøjelig til at oddse på en spiller, som du kan lide når du er hjemme. Gå efter din mavefornemmelse, hvis det stemmer overens med kritisk tænkning.

For det andet, folk elsker underdogs, men faktum er at de er normalt underdog af en grund. De er bare ikke gode nok. For det tredje, hvor du ser spillet, kan sløre din dømmekraft.

Hvis du er i en bar eller nyder flere øl fra køleskabet, alkohol og adrenalin kan forårsage tab ved live betting.

  • Satse med bet365

+18 Spil ansvarligt! ludomani stopspillet rofus