Bet365 Bonuskode

Live odds – sådan kommer du i gang

1 februar 2020
par Casper Pilggaard

Bet365 - Regler og vilkår gælder : Betting | Casino | Poker | Spil ansvarligt | Kommercielt indhold | 18+

Få de bedste oplevelser med live odds. Alle muligheder står åbne. Både live odds og live betting er super populært. Der er masser af gode muligheder i dette spændende spilleunivers, og uanset hvem man er, vil man få stor glæde af de.

 

| StopSpillet | ROFUS.nu |

Introduktion

Du kan i denne artikel læse alt om live odds og live sports betting. Du vil blandt andet blive præsenteret for de 5 bedste danske bookmakere, som tilbyder live sports betting. Du vil også få en indsigt i, hvad live sports betting er, og hvordan det fungerer. Herudover vil du få en forklaring til, hvad live odds egentlig er.

Du vil også kunne læse meget mere om fordelene og ulemperne ved in-play. Du vil også få at vide, hvad der er mest almindeligt at spille på inden for sports betting. Herunder både live odds og live sports betting. Sidst, men ikke mindst, vil du her i artiklen også kunne læse dig frem til, hvordan du kommer i gang med live sports betting.

Top 3 bookmakere med live sports betting

Du vil her kunne læse om de fem bedste bookmakere, når det kommer til live sports betting. Det er derfor både relevant for dig, der interesserer sig for live odds og for live betting.

 • Bet365: Hos denne bookmaker er der masser af gode muligheder for live sports betting. Der findes et hav af sportsgrene, man kan spille på live. Man vil her også kunne få gode odds. Bet365 kan være stedet, når det kommer til live betting.
 • Mr Green: Hos Mr Green er live sports betting også på programmet. Her kan man spille både nationalt og internationalt. Der venter gode odds til alle spillere, der benytter sig af dette spændende site.
 • 888 Sport: Hos 888 Sport er live sports betting også stort. Denne platform benyttes, ligesom de andre, også af mange danskerne. Der er masser af væddemål og gode odds på spil. Man kan følge det hele hjemmefra på skærmen.

Baggrund for valget af de 3 bookmakere med live sports betting

Der er naturligvis nogle ting, der ligger til grund for valget af de ovennævnte 5 bookmakere. Der er her også taget højde for både live odds og live sports betting. Grundene til udvælgelse er som følger:

 • Bookmakere med dansk spillicens.
 • Gode odds.
 • Mange sportsgrene.
 • Live sports betting
 • God platform, der er brugervenlig og med god grafik.

 

Hvad er live sports betting, og hvordan virker det?

Live sports betting er super moderne. Det er også her, at begreber som live odds og live sports betting kommer ind i billedet. Det er alle de spændende sportsbegivenheder, der har været grund til, at live sports betting overhovedet er opstået.

Live sports betting kendes i dag meget ofte under betegnelsen “in-play”-betting. Live sports betting vil sige, at man kan placere sit bet, mens en kamp står på. Denne kamp vil man kunne følge imens. Det gør det super spændende, og der er rigtig mange gode muligheder for at vinde penge.

Man skal derfor naturligvis også sætte sig ind i live odds, når det drejer sig om live sports betting. Der er helt specielle sportskampe og -begivenheder, der udvælges til live sports betting, og så kan man ellers bare læne sig tilbage og spille med.

Når man gerne vil oddse på live sport, så gøres det først og fremmest ved, at man vælger den sportsgren, som man gerne vil spille på. Derefter vælger man en given kamp. Man skal efterfølgende spille på det, som man tror, vil komme til at ske i den givne kamp. Derefter er det bare at følge med. Hvis det, man har spillet på, sker, vil man naturligvis vinde.

Hvad er live odds?

Live odds går ud på at spille på en sportsbegivenhed, mens den er i gang. Det vil altså sige, at hvis eksempelvis en fodboldkamp er i gang, vil live odds her betyde, at man spiller på den imens. Der er mange gode grunde til at give sig i kast med live betting.

Det er nemlig super spændende og giver en helt anden dimension end helt almindelig odds. Hvis man gerne vil give sig i kaste med live odds, skal man naturligvis lære fænomenet at kende. Herunder hvordan og hvorledes det fungerer. Der er mange steder online, hvor man kan finde hjælp til dette.

Det afhænger naturligvis også af, hvad det er, man vælger at spille på. Live odds betyder med andre ord blot, at man spiller på en kamp, mens det er, at den bliver spillet.

Fordele og ulemper ved in-play

Der findes både fordele og ulemper ved in-play. Det vil med andre ord sige, at der både er fordele og ulemper forbundet med live odds og live betting. Dem vil du i denne sektion komme til at kende meget mere til.

Fordele

Den helt store fordel ved in-play er, at man spiller på en kamp, mens den er i gang. Det gør selvsagt det hele langt mere spændende. Det er meget forskelligt for de forskellige bookmakere, hvad det er for nogle sportsbegivenheder, man kan spille på.

Men der er i hvert fald mange forskellige at vælge imellem. Man kan selvfølgelig undersøge på forhånd, hvor det er, at det sker, og så gå efter det sted, man helst vil benytte sig af. Så er man naturligvis også bedst stillet. En anden fordel ved in-play er, at der er mange forskellige muligheder for at placere et bet. Man kan derfor blot lade sig inspirere under kampen.

Med in-play har man mulighed for at se de forskellige hold an, inden man placerer et bet. Det er der naturligvis kun fordele ved. Man skal altid huske at sætte sig ind i både live betting og live odds.

Ulemper

Risiko for at lave uovervejede væddemål uden den nødvendige research.

De mest almindelige sportsbegivenheder at oddse på ved live betting

Der findes rigtig mange spændende og populære sportsbegivenheder, når det kommer til live odds og live betting. Disse er som nævnt nedenfor.

Fodbold live betting

Det er super populært og almindeligt at oddse på fodbold.

Tennis live betting

Tennis er også en sportsgren, der er blevet tiltagende mere populær, når det kommer til sports live betting.

Golf live betting

Golf er også blevet en meget populær sportsgren inden for live betting. Det er her godt at placere live odds.

Håndbold live betting

I håndbold er live betting også meget almindeligt.

Ishockey live betting

Ishockey er også en sportsgren, der har gjort sit indtog inden for live betting. Det er meget almindeligt at spille på.

Sådan kommer man i gang med live betting

Når man skal i gang med live odds og live betting, er der flere forskellige ting, man skal gøre. Disse vil være som følger:

 • Finde den rette bookmaker.
 • Oprette sig som bruger.
 • Udse den sportsgren, man ønsker at spille på.
 • Finde frem til den kamp, man ønsker at spille på.
 • Se kampen – og placer odds undervejs.

FAQ

Hvor kan man spille på live sports betting?

Der findes mange bookmakere med dansk spillicens, hvor det er muligt at spille på live sports betting. Live betting er populært, og det er live oddsderfor også.

 

Hvilken bookmaker er bedst?

Hvilken bookmaker, der er bedst, afhænger af præferencer, og hvad man gerne vil spille på.

Hvor mange muligheder er der for in-play?

Der findes et utal af muligheder, når det kommer til in-play. Det afhænger af både kamp og bookmaker.

Hvor mange sportsgrene kan man spille på?

Det er muligt at spille på alverdens sportsgrene. De mest almindelige er beskrevet her i artiklen.

Opsummering

Du er i denne artikel blevet langt klogere på live sports betting. Uanset om du er begynder eller garvet inden for live betting og live odds, har du her kunnet finde en hel masse råd. Du er også blevet præsenteret for de 5 bedste bookmakere inden for live sports betting.

Derudover har du fået et langt større kendskab til fænomenet. Du er med sikkerhed også blevet langt mere klog på både live odds og live betting. Derudover har du fået en fornemmelse af, hvad det er for nogle sportsgrene, der er mest almindelige at spille på.

Live sports betting er for alle, og det er sjovt at oddse, når kampene er i gang. Det er en super spændende måde at spille på. Man kan sagtens give sig i kast med det, selvom man ikke har prøvet det før. Det er et univers med ubegrænsede muligheder, og alle kan være med.

Læs også: Guide til Danske Bookmakere.

 • Betta på Sport & Events

+18 Spil ansvarligt! ludomani stopspillet rofus