Bet365 Bonuskode

Få din Marathonbet bonuskode til 2020: Skim attraktive bonusser

Spil ansvarligt | Kommercielt indhold | 18+

Marathonbet er en spilleside, som har eksisteret siden 1997 og de har tidligere været i Danmark, men besluttede at lukke ned for danske kunder i slutningen af 2015. Heldigvis er bookmakeren på vej tilbage til Danmark, da de har ansøgt dansk licens på ny.

Derfor analyserer vi hvad du kan forvente af en eventuel Marathonbet bonuskode.

Hvad kan jeg få med min Marathonbet bonuskode?

Marathonbet bonusVelkomstbonus
 Bonus info Formodenligvis med din Marathonbet bonuskode

[TDM]

Hvad du ville vide om Marathonbet

Da siden ikke er aktuel i Danmark (endnu) antager vi i stedet at du er en bruger i enten Spanien eller Storbritannien. Hvis du var i et af de lande ville din Marathonbet bonuskode give dig adgang til en velkomstbonus på 50 % op til 30 EUR (ca. 225 DKK).

Det vil sige at du kan få ca. 225 DKK i bonus, hvis du selv indbetaler 60 EUR (ca. 450 DKK). Marathonbet er altså ikke synderligt gavmild, når det kommer til velkomstbonus, til gengæld har de lækre odds, som du kan læse om længere nede.

Sådan bruger du din Marathonbet bonuskode

Vi går ud fr at at for at kunne benytte din Marathonbet bonuskode kræver det at du opretter dig som medlem på siden og det gør du ved at følge følgende trin:

  • Klik på et link i denne artikel for at komme videre til bookmakeren.
  • Tryk på ”opret bruger”.
  • Udfyld formularen med personlige data som fx CPR-nummer, fulde navn, mobilnummer, e-mail mm. samt eventuel Marathonbet bonuskode.
  • Bekræft din konto med NemID
  • Sørg for at opfylde vilkår for din Marathonbet bonuskode.
  • Modtag gevinster fra din bonus.

Vilkår og betingelser for Marathonbet bonuskode

I fremtiden vil vi se hvordan vilkår og betingelser for bonus på den danske side vil blive, men i mellemtiden tjekker vi vilkår og betingelser for den spanske Marathonbet bonuskode, som er meget ligetil. Du skal indbetale minimum 10 EUR (ca. 75 DKK), men husk at du skal indbetale 60 EUR (ca. 450 DKK) for at få den fulde bonus på 225 DKK.

Derudover skal du sørge for at gennemspille din Marathonbet bonus til odds 1,80 fem gange inden for 90 dage. Husk at tjekke regler og vilkår for bonus på den danske side, når den går i luften.

Andre tilbud

Siden er kendt for at have gode kampagner, som sørger for at holde godt fat i eksisterende kunder. De kampagner kan findes på sidens blog, hvor du kan finde de seneste nye tilbud samt andre relevante sportsnyheder, som hjælper dig med online betting.

Marathonbet sportsbørs

Denne bookmaker vil sikkert komme til at have et kæmpe udvalg i deres sportsbørs, hvor du kan finde fodbold, tennis, basketball og meget mere. Når du dykker ned i de forskellige markeder på deres side i udlandet vil du opleve af bare en enkelt Premier League kamp kan have flere hundrede forskellige muligheder for odds og derfor håber vi at se fx mange Superliga odds i Danmark.

Live streaming & betting

Denne bookmaker er kendt for sine ekstremt høje odds inden for såvel prematch betting som live betting. Derfor håber vi også at spillesiden bliver til en stærk konkurrent til de eksisterende bookmakere i Danmark.

Marathonbet mobil app

Sjældent har vi set en bookmaker, der gør så meget for at sine kunder kan spille på mobilen, som Marathonbet gør. Du kan downloade deres mobil app til Android eller iOS, og hvis du foretrækker at bruge din mobile browser kan vi glæde dig med at fortælle at Marathonbet er optimeret til Opera, Yandex Browser, Chrome & Safari.

Betalingsmetoder

Marathonbet har mange forskellige betalingsmuligheder på deres britiske side og ved at sammenligne mulighederne er vi kommet frem til at e-wallets som Skrill og Neteller er de bedste valg på baggrund af minimum ind- og udbetaling samt overførselstid.

BetalingsmetodeMinimum ind-/udbetalingGebyrOverførselstid indbetalingOverførselstid udbetaling
 VISA5 GBP (Ca. 50 DKK)0 DKKØjeblikkeligt 3-5 dage
 MasterCard, Maestro 5 GBP (Ca. 50 DKK)0 DKKØjeblikkeligt 3-5 dage
Entropay 5 GBP (Ca. 50 DKK)0 DKKØjeblikkeligt 3-5 dage
 Skrill 5 GBP (Ca. 50 DKK)0 DKKØjeblikkeligt Op til 3 timer
 Neteller 5 GBP (Ca. 50 DKK)0 DKK Øjeblikkeligt Op til 3 timer
 Trustly bankoverførsel10 GBP (Ca. 100 DKK)0 DKKØjeblikkeligtOp til 48 timer
PaySafe Card 5 GBP (Ca. 50 DKK)0 DKKØjeblikkeligt Op til 3 timer
 EcoPayz 5 GBP (Ca. 50 DKK)0 DKKØjeblikkeligt Op til 3 timer
 Jeton Wallet 5 GBP (Ca. 50 DKK)0 DKKØjeblikkeligt Øjeblikkeligt
 Depkasa bankoverførsel 10 GBP (Ca. 100 DKK)0 DKKØjeblikkeligt Ikke gældende

Marathonbet kundeservice

Siden dækker hele linjen, når det kommer til support hvor det er muligt at kontakte dem via live chat, telefon og e-mail på den engelske side og forhåbentligt vil det være lige så godt i Danmark.

Vores vurdering af Marathonbet

Efter at vi har skrevet anmeldelsen har vi fundet ud af at hos Marathonbet kommer du sikkert til at finde en stor sportsbørs med høje odds, masser af betalingsformer, gode muligheder for support og meget mere. Derfor har vi høje forventninger til endnu en stærk bookmaker på det danske marked og det er altid godt med konkurrence.

Hvad vi kan lideHvad vi ikke kan lide
 Ekstremt høje odds Lille bonus på ca. 225 DKK
Mange betalingsmulighederIngen dansk side
 Stor sportsbørs

Ofte stillede spørgsmål

Er der en Marathonbet bonuskode?

Der er en Marathonbet bonus på andre markeder og der vil sikkert også være en på den danske side, men det vides endnu ikke. Vi vil opdatere denne information hurtigst muligt.

Hvem kan bruge den bonuskode?

Dømmende efter erfaring vil nye medlemmer på siden kunne oprette sig med en Marathonbet bonuskode.

Er der en Marathon mobil bonus?

Nej, men du kan sagtens oprette dig med den mobile app med den aktuelle Marathonbet bonuskode, hvis du foretrækker at oprette dig via mobilen.

Kan jeg finde andre tilbud end den aktuelle Marathonbet bonuskode?

Ja, i bloggen på siden kan du finde andre tilbud og kampagner.

Jeg har problemer med min Marathonbet bonuskode, hvad skal jeg gøre?

Hvis du oplever problemer med din Marathonbet bonuskode er det bedst at du kontakter kundeservice via e-mail, live chat eller telefonen.

+18 Spil ansvarligt! ludomani stopspillet rofus