Bet365 Bonuskode

Hvordan man oddser på boksning: Hurtig guide

20 januar 2019
par Otto Tikkanen

Bet365 - Regler og vilkår gælder : Betting | Casino | Poker | Spil ansvarligt | Kommercielt indhold | 18+

Boksnings sport har været forbundet med betting i hele sin historie og er stadig en stor forretning for bookmakere i dag. Uanset om du er en diehard fan eller bare på udkig efter noget action på en kommende blockbuster kamp, ​​vores guide vil give dig et praktisk overblik over nøglen elementer i betting på boksning. Let’s get ready to rumble!

| StopSpillet | ROFUS.nu |

[TDM]

Bedste boksning bets

Bokseformen betyder, at der er et begrænset udvalg af betting marked, sammenlignet med andre sport som fodbold. Der er seks forskellige typer betting, der oftest tilbydes af operatørerne i begyndelsen af en kamp:

  1. Bout betting: Bliv ikke forvirret ved navnet, det er en direkte vinder indsats med en anden moniker! Du kan satse på at begge deltagere vinder direkte, og der vil også altid være en uafgjort mulighed. Men disse vil have meget lange odds, da uafgjort ikke er et hyppigt resultat i boksning.
  2. Runde betting: Denne satsning giver chancen for at vælge mellem hvem der vil vinde og i hvilken runde de vil triumfere i. Dette er et godt marked at vælge, hvis de direkte odds på favoritten er meget lave.
  3. Runde gruppe betting: Ligesom runde betting giver dette lidt mere fleksibilitet, når det er kommer til at vælge hvilken runde vinderen vil blive besluttet i. Det foretrækkes ofte af punters fordi det er meget svært at vælge den nøjagtige runde.
  4. Metode for sejr: Et bredt marked, som giver punters mulighed for at vælge, hvordan resultatet vil blive besluttet. Muligheder spænder mellem straight knockout, teknisk knockout eller diskvalifikation.
  5. Kæmp for at gå i afstanden: En simpel ja eller nej sats på om, hvorvidt kampen vil vare alle 12 runder. Det er værd at undersøge om deltagernes seneste form, inden du nærmer dig denne.
  6. Over/under runder: Dette odds giver dig mulighed for at forudsige, om kampen vil vare mere eller mindre end en tildelt mængde runder. For eksempel, hvis du satser på over 8,5 runder ville du tabt hvis stoppet den 8. eller før, men du vinder hvis det varede 9. eller mere.

Ud over at overveje disse slags spil skal du sørge for at satse på en kamp, ​​du faktisk er interesseret i. Hvis du har en særlig interesse i en bestemt fighter eller ved at du kommer til at se en kamp med venner eller familie, tager tiden til grundigt at undersøge odds og potentielle resultater vil være en langt mindre besværlig opgave.

Boksning

Hvordan man analyserer deltagerne

Succesen med en boksning oddser, som enhver sport, afhænger af, at du samler så meget information om deltagere som muligt. Mens du aldrig kan lave et “sikkert” odds, er et odds der er nøjagtigt undersøgt på forhånd ikke så højt et sats som en der bare bliver lavet for sjov.

Så hvad skal man se efter? For det første, tag højde for, hvordan din bettings kandidat har gået ind tidligere kampe på dette niveau, og hvordan de reagerer på højtryks events. Hvis dette er en præmie kamp og din potentielle kandidat altid er meget godt i spotlyset, kan du satse med lidt mere sikkerhed.

En anden ting man skal passe på med er, hvad der foregår med en bokser før en kamp. For eksempel, har de været trænet med en ny træner? Set vælte ud af en natklub kl. 3? Alt det giver spor til deres potentielle form og er værd at inddrive. Selvfølgelig er det usandsynligt at du ser et potentiale verdensmester snupper et par kolde natten før en kamp!

En af de vigtigste ting, når det kommer til at analysere konkurrenter, er at ikke blive suget ind i pre-fight media spekulationer. Der vil være meget spekulation, så pas på sensationelt eller modstridende rapporter.

Brug i stedet din sunde fornuft og prøv at finde troværdige nyhedskilder med afbalanceret analyse, som ESPN eller Bad LeftHook.

Boksning Odds

Vælg den bedste bookmaker

Hvordan man vælger de bedste bookmaker – det evige spørgsmål! Til boksning er der to vigtige ting at se efter:

  • Bedste odds på de indsatser du vil lave
  • Bedste tilbud tilgængeligt

Sammenlign hjemmesider som Oddsshark vil hjælpe dig med at sammenligne de store bookmakere og give dig mulighed for at se hvor du får den bedste værdi på dine odds.

Typiske hjemmesider som Betclic og Bet365 tilbyder gode odds på “underdog” eller outsider, så de kan være et godt sted at starte, hvis du leder efter den slags odds.

Ofte i løbet af op til store boksning events, vil bookmakere drive en række kampagner for at lokke nye og eksisterende kunder til at oddse gennem dem, i stedet for ved konkurrenterne. Derfor er det bedst at “Shoppe rundt” for at se om du kan få rabat, selvom det er gennem en operatør du ikke ville bruge normalt.

  • Satse med bet365

+18 Spil ansvarligt! ludomani stopspillet rofus