Bet365 Bonuskode

Sådan optimerer du dine sport bets: en komplet guide

3 maj 2017
par admin

Spil ansvarligt | Kommercielt indhold | 18+

Hvis du er vild med at spille og bette på nettet, er du ikke den eneste. Der er rigtig mange der spiller et par spil om ugen for sjov, uden egentligt at håbe om at vinde noget. Men ønsker du profit på kontoen, er det vigtigt at du lærer og følger et par essentielle regler. Der er masser af lære, men du behøver ikke at være et matematisk geni for at komme i gang. I virkeligheden er der faktisk kun et par få regler du bør følge. Læs med her.

[TDM]

Forstå din sport

forstå din sport

Det siger måske lidt sig selv, men det er vigtigt at du forstår den sport som du better på. Hvis du allerede er vild med at bette og spille, har du sikkert allerede et par yndlings sportsgrene som du følger, men hvis du ikke er kommet så langt, skal du ikke bekymre dig – det er nemlig let at komme i gang. Det tager ikke lang tid at sætte sig ind i de forskellige sportsgrene, men det er samtidig også essentielt at du finder en sport, som interesserer dig.

Invester og behold dine fortjenester

hesteveddeløp sport

Har du spillet og bettet på nettet i længere tid, er du sikkert enig i, at det kan være fristende at blive ved med at sætte penge ind som derefter bare går tabt. For at opnå egentlige fortjenester – som du kan nyde godt af – er det altså vigtigt, at du afsætter en fast sum som du kan bette for, og alle eventuelle profitter skal du holde fingrene væk fra. For mange kan det være fristende at lade pengene blive stående på spillekontoen, så man liiige kan nappe endnu et spil. Men i stedet kan du med fordel udbetale alle eventuelle fortjenester med det samme, så du ikke bliver fristet til at bruge løs.

Vælg singler

sjakk brikker

Hvis du ønsker at hive fortjenesterne hjem på kontoen, kan du med fordel vælge at udelukkende spille på singler. Som regel vil du ikke kunne vinde de helt store beløb, men du har til gengæld mulighed for at vinde små beløb med jævnlige mellemrum. Husk på at jo flere kampe og bets du placerer på en kupon, jo mindre er dine chancer for at vinde. Hvis du ønsker at placere flere bets på én gang, bør du derfor kun gøre det for små beløb, så du ikke får et stort underskud.

Følg eksperterne

trener og spillere

Du behøver ikke at følge alt hvad du hører og læser, men det kan alligevel være en rigtig god idé at følge lidt med i, hvad eksperterne har at sige om diverse kampe. De bruger nemlig en stor del af deres tid på at undersøge og analysere de forskellige odds, og deres ekspertviden kan vise sig at være en rigtig god indikator for, hvad du bør bette på de forskellige kampe. Husk dog på at de kun er mennesker – og de altså sagtens kan tage fejl!

Hav det sjovt

Det bør ikke føles som en opgave at bette på nettet – det bør være noget som du kan hygge dig med i din fritid, og forhåbentligt får du hurtigt en sans for dit foretrukne spil så du kan begynde at se fortjenester på kontoen fra tid til anden. Men husk at det først og fremmest skal være sjovt at spille, og at der ikke er noget galt i at du napper et par øl mens du placerer et par bets som egentlig bare er for sjovt – så længe at du selvfølgelig ikke formår at spille hele din kontosaldo væk!

Med disse råd har du forhåbentlig fået lidt inspiration til at optimere dine bets på nettet bedst muligt. Har du brug for yderligere hjælp og vejledning, så husk på at nettet har en hel del at byde på. Her findes både forums for erfarne bettere, og har du brug for materiale til at sætte dig ordentlig ind i din foretrukne sportsgren, findes der masser af vejledninger og guides på nettet som kan hjælpe dig godt i gang. Held og lykke!

  • Satse med bet365

+18 Spil ansvarligt! ludomani stopspillet rofus