Bet365 Bonuskode

Sådan spiller du på Bet365 mobil app

Bet365 - Regler og vilkår gælder : Betting | Casino | Poker | Spil ansvarligt | Kommercielt indhold | 18+

Læs med her, og find ud af hvordan virksomhedens Bet365 mobil app klarer sig på markedet.

Bet365
Download og systemkrav  5/5
Funktioner  4/5
Konklusion 4/5
Download nu

bet365 logo

Sådan downloader du din Bet365 mobil app?

Det er rigtig nemt at komme i gang med at bette og spille fra din mobile enhed. Appen er nemlig tilgængelig på både Android enheder samt iPhones og iPads, hvilket betyder at du frit kan tage dine spil med på farten uanset hvilken enhed du foretrækker at spille fra – med din nye Bet365 mobil app er du altså sikker på, at du aldrig kommer til at kede dig!

For at downloade appen er det vigtigt at du har adgang til internettet.

  1. Du kan herefter gå til din App Store på din enhed og søge efter Bet365 appen manuelt.
  2. Appen burde herefter vise sig som først på listen af resultater, men har du problemer med at finde den, kan du også downloade appen direkte fra Bet365s hjemmeside.
  3. Her får du et link tilsendt din mobile enhed eller tablet, som du derefter blot klikker på og følger instruktionerne – resten er nemt og ligetil.
  4. Før at du downloader appen på din enhed, er det naturligvis vigtigt, at du allerede er en registreret bruger på Bet365.

Når du ønsker at logge ind på din Bet365 mobil app, bruger du altså det samme brugernavn og password som du ville gøre på din computer. Hvis du ønsker at gemme dit password så du slipper for at taste det ind hver gang du skal logge ind, er det muligt at gemme dine log-in oplysninger på de fleste enheder.

Systemkrav

Den mobile app er tilgængelig for følgende enheder Android og iOS.

Funktioner

Er du vild med at bette og spille, og sætter pris på at kunne holde styr på dine spil selv når du ikke befinder dig foran skrivebordet, vil du uden tvivl blive glad for din nye Bet365 app.

Ønsker du at placere dine bets, kan dette nemlig også gøres fra appen, så du kommer aldrig til at kede dig. Her kan du samtidig også tjekke alle dine aktive spil, se din spilhistorik, direkte resultater og kommende begivenheder og spil. Du kan også holde styr på din saldo, og fra appen kan du også rolige foretage både ind og udbetalinger. Med appen på din telefon eller tablet kan du nyde masser af sjov underholdning, uanset hvor du befinder dig.

Alt i alt har Bet365 appen masser at byde på, og ønsker du at spille på farten er den mere eller mindre uundværlig. Dog skal det nævnes at flere danske brugere i tide klager over appens log-in proces. På nogle enheder kan det være besværligt at logge ind og tilkoble appen til internettet, hvilket kan forårsage at nogle af appens funktioner fungerer knap så godt i live-tilstand, hvilket er et klart minus som der bør rettes op på hurtigst muligt.

FAQ

Hvordan spiller jeg?
Det er nemt og hurtigt at komme i gang med at spille, og i navigationsmenuen kan du finde en liste med dine foretrukne spil. Det eneste du skal gøre er at sikre, at din saldo har penge stående, således at du kan spille og placere bets via den mobile app.

Hvordan foretager jeg en ind- og udbetaling?
I appens brugerområde kan du nemt og hurtigt holde styr på din konto samt din saldo. Her kan du også indsætte flere penge hvis nødvendigt, eller udbetale pengene direkte til din bankkonto.

Hvordan kontakter jeg kundeservice?
Skulle du støde på problemer, kan du kontakte Bet365 kundeservice på alle tider af døgnet. På din Bet365 mobil app finder du også en kontaktside, som beskriver hvordan du hurtigst muligt kommer i kontakt med deres venlige kundeservice.

Konklusion

Fordele Ulemper
  • Overskueligt interface
  • Stort udvalg af spil og live resultater
  • Ind- og udbetalinger uanset hvor du befinder dig
  • NemID ikke påkrævet for at logge ind
  • Appen har til tider problemer med at forbinde til internettet
  • Nogle live resultater virker ikke altid optimalt

Til trods for at der til tider kan være problemer med at logge ind på appen via internettet, og at nogle brugere støder på problemer i form af ventetider og småfejl, er din Bet365 mobil app uden tvivl uundværlig for dig som kan lide at have dine spil med dig overalt. Appen byder på et væld af funktioner og deres mobile bonus bør man ikke gå glip af.

Sådan spiller du på Bet365 mobil app
4.1 (82.69%) 67 votes

+18 Spil ansvarligt! ludomani