Bet365 Bonuskode

Skattefri odds bonus 2021 → +8.500 kr. til bookmakere og odds

15 september 2019
par Better Collective

Spil ansvarligt | Kommercielt indhold | 18+

Den danske spillebranche har gennemgået store forandringer i de seneste år, og det skyldes først og fremmest liberaliseringen af den danske spillebranche, som blev gennemført tilbage i 2012. Det betød en ende på Danske Spils monopol herhjemme i Danmark, da udenlandske bookmakere nu også fik mulighed for at udbyde spil til danskerne.

Det betød dog også at det danske marked blev mere reguleret, og det har uden tvivl været til gavn for kunderne. Det er nemlig ikke bare enhver bookmaker som kan komme vadende og udbyde skattefri odds bonus 2021 til danskerne – det kræver nemlig en licens fra Spillemyndigheden at udbyde spil i Danmark.

[TDM]

Spillemyndigheden har en række krav til bookmakerne, som de skal leve op til hvis de vil gøre sig forhåbninger om at få tilladelse til at udbyde spil til danskerne. Det betyder også at bookmakere med en dansk licens skal betale skat af gevinster, hvilket også indebærer at du ikke skal betale skat af dine gevinster hos bookmakerne, da der allerede er betalt skat af disse penge. Du kan altså roligt spille hos bookmakerne og trække dine gevinster ud uden at bekymre dig om at skattefar kommer og tager en del af dine gevinster.

Husk dog at dette kun gælder for spillesider, som har en dansk licens – hvis du spiller hos en udenlandsk bookmaker, har du først og fremmest ikke trygheden ved at bookmakeren er reguleret af den danske Spillemyndighed, og du kan også risikere at skulle betale skat af dine gevinster

Her hos Bonusodds.dk gør vi vores ypperste for at finde de bedste odds bonusser hos bookmakere, som opererer og udbyder spil i Danmark. Vi sørger selvfølgelig for at vi kun inkluderer bookmakere med en dansk licens fra Spillemyndigheden når vi indsamler odds bonusser til dig.

Så kan du være sikker på at du spiller hos en bookmaker, som er under opsyn af den danske Spillemyndighed, og som dermed skal leve op til en række krav og regler omkring sikkerhed, beskyttelse af personlige data, og ikke mindst er du sikker på at finde en bookmaker hvor du ikke skal betale skat af dine gevinster.

Hvis du nogensinde skulle være i tvivl om en bookmaker har en dansk licens, kan du altid kigge rundt på deres hjemmeside og kigge efter Spillemyndighedens logo. Alle bookmakere som har en dansk licens, har nemlig et logo på deres hjemmeside, som viser at de er godkendt af Spillemyndigheden, og at de har modtaget en licens til at udbyde spil.

Desuden kan du også tage et kig på Spillemyndighedens hjemmeside, hvor du altid kan finde en oversigt over alle spiludbydere med en dansk licens.

Skattefri odds bonus

De bedste velkomstbonusser hos bookmakerne

Målet for alle os hos Bonusodds.dk er at scanne markedet og finde alle de bedste odds bonusser fra bookmakerne i Danmark til dig. På den måde kan du hurtigt få et overblik over alle de bedste velkomstbonusser og selv vurdere hvilke odds bonusser du bedst kan lide.

Konkurrencen blandt bookmakerne i den danske branche er efterhånden blevet ret intens, så der er hård konkurrence om de danske kunder, og det betyder at bookmakerne hele tiden forsøger at tiltrække nye kunder samt at stjæle kunder fra konkurrenterne. Det er naturligvis til gavn for alle os som elsker betting, da vi kan nyde godt af en lang række favorable odds bonusser, som giver ekstra gode chancer for gevinst hos bookmakerne.

En velkomstbonus hos en bookmaker er en type bonus, som kun tilbydes til nye kunder. Der er mange forskellige former for velkomstbonusser, men de kan primært opdeles i to kategorier, nemlig indbetalingsbonusser og freebets. En indbetalingsbonus giver dig et boost på din første indbetaling, og kan typisk se således ud: “få 100% op til 1.000 kr. på din første indbetaling.”

Dette betyder at du får din første indbetaling fordoblet op til et loft på 1.000 kr., så hvis du indbetaler 1.000 kr. til din konto, vil bookmakeren smide 1.000 kr. oveni, så du har 2.000 kr. til rådighed på din konto når du starter med at spille. De fleste bookmakere opererer stadig med denne type af odds bonus, men der er efterhånden mange bookmakere som har skiftet til at tilbyde et freebet til nye kunder.

Et freebet er et risikofrit væddemål, hvilket betyder at du modtager din gevinst på dit freebet hvis du vinder, og at du får indsatsen tilbage hvis du taber på dit væddemål. Typisk vil denne type af odds bonus se således ud: “spil for 1.000 kr. og modtag et freebet på 1.000 kr.”

Det er nemlig i de fleste tilfælde et krav at du skal placere et væddemål for dine egne penge, og at du derefter modtager et freebet, som har samme værdi som indsatsen på dit første væddemål. Så hvis du f.eks. spiller for 500 kr. på en kamp, vil du efterfølgende modtage et freebet på 500 kr., som du kan benytte på et valgfrit marked. Hvis du vinder på dit freebet, vil du modtage din gevinst, og hvis du taber, får du dine 500 kroner tilbage på din konto.

Vær opmærksom på at der ved alle velkomstbonusser følger en række regler og vilkår, som du skal overholde for at være berettiget til at modtage din odds bonus. Først og fremmest er det vigtigt at du holder øje med omsætningskravet for den odds bonus, som du har udset dig.

Alle velkomstbonusser har nemlig et omsætningskrav, som skal overholdes før du kan udbetale penge fra din konto. Mange bookmakere har et omsætningskrav på 6-8 gange bonusbeløbet, så hvis du modtager en velkomstbonus på 1.000 kr., skal du spille for 6.000-8.000 kr. før du kan foretage en udbetaling fra din konto. Bemærk også at der på alle omsætningskrav er et minimumodds som skal overholdes. Det ligger typisk mellem 1.50-1.80, så du skal placere væddemål til minimum disse odds før de tæller med i omsætningskravet.

Det er naturligvis utroligt vigtigt at du er opmærksom på dette inden du aktiverer en odds bonus, da det tit kræver lidt arbejde at gennemspille din bonus, og samtidig løber du også risikoen for at miste de penge, som du har indbetalt.

De bedste velkomstbonusser

Bonusodds.dk er klar til at hjælpe

Hos Bonusodds.dk er vores mål at hjælpe dig bedst muligt på vej mod gode odds bonusser hos bookmakerne, og dermed masser af gode muligheder for at tjene lidt ekstra penge. Ved at samle alle velkomstbonusser på tværs af bookmakere med dansk licens, får du et godt overblik over alle bookmakernes tilbud og kampagner til nye kunder.

Vi har samtidig skrevet anmeldelser af alle de forskellige bookmakere på vores hjemmeside, så du kan sammenligne bookmakerne på tværs af mange forskellige aspekter såsom spiludvalg, odds, live betting, kundeservice, ind- og udbetalinger osv.

På den måde kan du hurtigt finde ud af hvilke fordele og ulemper der er ved at være kunde hos de enkelte bookmakere, så du kan træffe dit valg om hvilke bookmakere du skal vælge på et oplyst grundlag. Derudover har vi også skrevet en række artikler, som giver dig en guide til hvilke bookmakere der er bedst at spille hos, hvilke bonusser der er de bedste på markedet osv.

Der er altså masser af gratis indhold lige for næsen af dig, som kan hjælpe dig godt på vej mod at finde den rette bookmaker og den rette odds bonus, som giver dig et godt fundament på vejen mod overskud hos bookmakerne. Det kan være lidt af en jungle at finde rundt i, og der er efterhånden så mange forskellige bookmakere at vælge mellem.

Desuden kan det ofte være svært at se de store forskelle mellem bookmakerne, men det hjælper vi dig med at finde frem til her hos Bonusodds.dk. Uanset om du er en hyggespiller, som bare vil have lidt ekstra spænding til weekendens kampe, eller en seriøs spiller med høje indsatser, er Bonusodds.dk stedet for dig der vil have dybdegående analyser af bookmakerne og deres odds bonusser.

Vores ønske er at du føler dig bedre informeret og at du har et bedre overblik over branchen efter du har læst vores anmeldelser og artikler. Vi ønsker dig held og lykke med dine spil hos bookmakerne, og håber naturligvis at du på vores hjemmeside finder frem til en god odds bonus.

  • Betta på Sport & Events

+18 Spil ansvarligt! ludomani stopspillet rofus