Bet365 Bonuskode

Top sports ligaer at bette på hos Bet365, og hvad du kan forvente

10 juni 2018
par Hendrikje Joksch

Bet365 - Regler og vilkår gælder : Betting | Casino | Poker | Spil ansvarligt | Kommercielt indhold | 18+

Der er måske ikke en eneste dårlig liga at bette på hos Bet365, med den brede mængde af spillemarkeder der er til rådighed for spillere på alle tider af døgnet. Dette inkluderer også live action på alle mulige og umulige ligaer, lige meget hvor obskur sporten nu må være – har du en passion, bør du kunne finde den hos Bet365.

Og selvom du naturligvis kan finde top-ligaerne hos de andre store spillesider, føles det bare som om, at der er noget specielt ved et Bet365 odds. Et Bet365 odds er bare lige det sjovere at placere, end hos de andre sider. Herunder følger nogle af de bedste ligaer, du kan spille på hos Bet365.

Reklamelink | +18 år | Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365 | Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling | Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder | Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder | StopSpillet: 70222825 | Selvudlukkelse via ROFUS.nu | Bonuskoden BETMAX365 kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde.

 
bet365-bonuskode[TDM]

Superligaen – lav et Bet365 odds på alt mellem himmel og jord

En af de ting jeg kan lide ved at spille på Superligaen hos Bet365, er antallet af muligheder man kan vælge imellem. Når en kampuge nærmer sig, er der utallige muligheder at vælge imellem, alt fra hvilket hold vil vinde kampen, til hvad den endelige margen for sejren vil være. Der er også mulighed for at spille på mere komplicerede spørgsmål, som hvilke spillere vil score og andre specifikke Bet365 odds, du kan sætte på individuelle spillere til hver eneste kamp.

Bet365 har også et stort udvalg af langtidsvæddemål at vælge imellem, når det gælder superligaen. Fra starten af sæsonen kunne jeg spille på, hvem der vinder ligaen, samt hvem der ender i mesterskabsspillet og nedrykningsspillet.

Derudover kunne jeg spille på, hvem der ville tabe og vinde flest kampe i løbet af sæsonen, samt hvem der bliver topscorer. Alt i alt blev jeg forkælet med valgmuligheder, og jeg kunne nærmest vælge alt mellem himmel og jord. Det skal dog bemærkes, at tilgængeligheden af de forskellige spil kan ændre sig.

NBA All-star basketball: Bet365 odds til alle os fanatikere

Som os store NBA-fans ved, har ethvert spillested NBA-odds til rådighed, så spørgsmålet er, hvordan man gør disse odds så interessante som muligt. Bet365 gør dette virkelig godt, blandt andet takket være deres evne til at tage standardspilmarkeder og blæse dem op til større niveauer. Dette gør, at væddemål på normale væddemål markeder føles meget større og mere interessante, end de ellers ville gøre.

Se for eksempel på sejrsmargin-spil i NBA kategorien. Dette er et meget normalt væddemålsmarked, da spillerne altid har været i stand til at forsøge at forudsige, hvor mange point et hold vil vinde eller tab med. Men det der gør Bet365-versionen af dette marked så sjovt, er, at der er ekstremt mange muligheder at vælge imellem, med et omfattende antal måder at spille dit Bet365 odds på.

Siden giver forskellige muligheder for sejr ved at tilbyde strammere vinduer at vælge imellem. Markedet for fem points margin for sejr ville for eksempel have områder på mere end nogle få points, hvilket gør det lettere at falde inden for hvert interval og vinde hvert væddemål, teoretisk set.

Med mange muligheder at vælge imellem i dette marked, krymper disse intervaller for at gøre plads til hver ekstra indsats. Dette ville gøre det sværere at vinde hvert væddemål, men vil til gengæld øge udbetalingen for hver mulighed, hvilket gør det værd at tabe disse indsatser mere hyppigt, end jeg ville kunne gøre med blot få valg.

NCAA Basketball: Big Ten Conference Tournament-Indiana vs Wisconsin

Bet365 Champions league odds – noget for enhver

Bet365 Champions league betting er især interessant, fordi der er så stærke hold med i turneringen. Her kan man virkelig få lov til at spille på sværvægterne indenfor fodbold, og det har Bet365 virkelig sat sig godt ind i – man kan således spille på alt mellem himmel og jord, så selv den største spilletrang kan blive stillet. Dette gælder naturligvis også alt inden samlet antal mål og direkte spil på resultat – nogle af mine favorit Bet365 odds.

Jeg har personligt nogle favoritodds, som jeg især spiller på, når det gælder Bet365 Champions league. Disse inkluderer at spille på første målscorer og antal hjørnespark. Disse virker ofte nemmere at forudsige, når det drejer sig om kampe i champions league, der jo er mellem to af verdens bedste hold. Her er kampene typisk mere taktiske, og det gør det, for mig, nemmere at forudsige. Her lægger jeg en stor andel af mine Bet365 odds.

Bet365 Champions league er for dig, der vil have noget ekstra til din fodboldaften. Der er enorm fleksibilitet forbundet med Bet365 Champions league. Jeg vil derfor give min varmeste anbefaling, hvis du mangler et spillested til fodbold – især Champions league.

Top sports ligaer

UFC: Et must for kampsports spilleentusiaster

Mixed Martial Arts (MMA) får sjældent nok kærlighed som noget at satse på, da nogle mennesker hurtigt bliver stødt over den store mængde brutalitet. Jeg er dog en stor fan af væddemål på MMA, især UFC. Bet365 odds har masser af muligheder at vælge imellem, når man spiller på UFC, lige fra standardkampvindermarkeder til kombinationsspil, hvor du har til opgave at forudsige den runde, hvor kampen vil blive vundet, sammen med den runde som kampen vil blive færdig i.

Mens det kan være udfordrende at forudsige, at en kamp vil ende i anden runde på grund af et ’submission hold’, har belønningen for at gøre det potentialet til at være meget højere, end blot at forudsige hvem der vil vinde en kamp. Jeg elsker derfor at spille mine Bet365 odds på mange forskellige ting, når jeg ser UFC.

Disse tre turneringer er mine personlige favoritter til at satse på hos Bet365, men selvfølgelig kan dine valg være forskellige, afhængigt af hvilke sportsgrene du kan lide. Uanset hvad dine præferencer er, vil der være noget for dig på Bet365.

  • Satse med bet365

+18 Spil ansvarligt! ludomani stopspillet rofus